ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Γρήγοροι και πολυθεσίτες

Γρήγοροι και πολυθεσίτες

07/05/2011

Μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο θα αρχίσουν να αυξάνονται οι ειδήσεις για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει τις πρώτες σημαντικές εισηγήσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη (ίσως να γίνει και στην Κύπρο το σχετικό ραντεβού) και ακολούθως θα δρομολογηθούν οι πρώτες κινήσεις. Κινήσεις που θα αφορούν και σε αυτούς που είναι να φεύγουν και σε αυτούς που είναι να έρχονται... Ειδικά για τους δεύτερους, πάντως, τους παίκτες δηλαδή που θα έρθουν αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας δύο από τα πιο βασικά «θέλω» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός προπονητής θέλει γρήγορους παίκτες και πολυθεσίτες. Γρήγορους επειδή πιστεύει πως πρέπει να προσθέσει κι άλλη ταχύτητα στον Ολυμπιακό και πολυθεσίτες επειδή εξακολουθεί να μην θέλει πολύ μεγάλο ρόστερ. Προτιμάει να έχει λίγους και καλούς ο Ερνέστο, αρκεί να μπορούν να παίξουν και σε άλλες θέσεις. Όπως ο Μοντέστο για παράδειγμα, που ήρθε για εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας και για μπακ απ του Τοροσίδη στο δεξί άκρο και τελικά διέπρεψε ως αμυντικό χαφ..
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου