ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Φιλικό στο "Καραϊσκάκη" ζήτησε η Ρεάλ!

Φιλικό στο "Καραϊσκάκη" ζήτησε η Ρεάλ!

Η "βασίλισσα της Ευρώπης" ζήτησε από τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στην έδρα των πρωταθλητών Ελλάδας, στο διάστημα 23-26 Μαΐου. Πρόβλημα με τις ημερομηνίες.
Σε μία εποχή "μαύρη" για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα φαινόμενα βίας να χτυπούν "κόκκινο", ο Ολυμπιακός δέχτηκε μία καθόλα τιμητική πρόταση, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ζητάει από τους Πειραιώτες την διεξαγωγή φιλικού μεταξύ 23 με 26 Μαΐου στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", άνθρωπος της διοίκησης των "μερένγκες" ήρθε σε επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, και του μετέφερε την επιθυμία του μαδριλένικου συλλόγου να πραγματοποιηθεί φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Η φετινή Κυπελλούχος Ισπανίας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβισιόν στις 22 Μαΐου (υποδέχεται την Αλμερία) και θα ήθελε όπως όλα δείχνουν να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν με ένα δυνατό φιλικό, όμως το "αγκάθι" στο όλο σχέδιο είναι ότι οι ημερομηνίες δεν εξυπηρετούν την πλευρά του Ολυμπιακού.

Μπορεί στο άκουσμα του ονόματος της Ρεάλ του Ζοζέ Μουρίνιο, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ίκερ Κασίγιας αλλά και των άλλων πολυδιαφημισμένων άσων να προβλέπεται... sold out από τους φίλους του Ολυμπιακού (σε μία πρόβα ενόψει και Τσάμπιονς Λιγκ), όμως το άσχημο είναι ότι μετά τα προγραμματισμένα φιλικά στην Κύπρο οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" ξεκινούν στις 16 του μήνα τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Βάσει των τωρινών δεδομένων, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο μέχρι απίθανο να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα και να παραμείνουν για ακόμα 5-6 ημέρες στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη προκειμένου να αντιμετωπίσουν στο φιλικό τη Ρεάλ Μαδρίτης και να φύγουν αμέσως μετά για διακοπές, και αυτό γιατί οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους για ταξίδι εκτός Ελλάδας.

Αυτό που έχει βγει πάντως προς τα έξω είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να αφήσουν να πάει χαμένη αυτή η μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται (είναι και το πρεστίζ του συλλόγου στη μέση), και υπάρχει ενδεχόμενο να "κλειστεί" από τώρα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, είτε στον Πειραιά είτε στη Μαδρίτη.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου