ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δικαίωση για Μαρινάκη

Δικαίωση για Μαρινάκη

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε με ψήφους 3-0, την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη. Δικαίωση για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη.
Ο Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησε έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η οποία είχε απαλλάξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τις κατηγορίες για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι της 19/2 με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Συγκεκριμένα η Πειθαρχική της  Super League είχε κρίνει ως "απαράδεκτη" την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αποφανθεί την αθώωση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών αφού έλρινε πως δεν μπορούσε να εξετάσει την συγκεκριμένη υπόθεση, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί ήδη για τον εν λόγω αγώνα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ έκρινε πως η υπόθεση δεν είχε κλείσει με αποτέλεσμα να ασκήσει έφεση με την οποία θα ζητήσει την τιμωρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Αντωνακάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στην έφεσή του, πως "δεν υπάρχει δεδικασμένο, γιατί δεν κρίθηκε η δράση του προέδρου του Ολυμπιακού".

Η έφεση του, όμως, απορρίφτηκε με ψήφους 3-0 από την ΕΠΟ, η οποία με την απόφαση της δικαίωσε τον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη κατά της υπ΄αριθμ. 181/28-4-2011 απόφασης της ΠΕ/Super League, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου