Aποφασισμένος και έτοιμος να βρει την χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Κέβιν Μιραλάς! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βέλγου επιθετικού που με δική του πρωτοβουλία φέρεται έτοιμος να συναντηθεί εκ νέου με τη διοίκηση του Θρύλου και αναμένεται να κάνει θεαματική στροφή στο ραντεβού με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο 24χρονος φορ μιλώντας σε συμπαίκτη του τόνισε ότι θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να μείνει στο «μεγάλο λιμάνι».

«Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να φύγω. Δεν θέλω να πάω πουθενά. Ακόμα και αργά το βράδυ (σ.σ. Πέμπτη) που έβλεπα ότι δεν υπήρχε πιθανότητα συμφωνίας, δεν πέρναγε τίποτα άλλο από το μυαλό μου εκτός από το να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ήθελα να άλλαζε κάτι και να τελείωναν όλα ομαλά».Μάλιστα, όταν τον ρώτησε ο συμπαίκτης του για το τι θα γίνει από δω και πέρα, απάντησε: «Εγώ είμαι ανοικτός να το ξανακουβεντιάσουμε. Θέλω να μείνω εδώ και θα εξαντλήσω κάθε πιθανότατα για να μείνω».

Ο Βέλγος θα είχε την Δευτέρα συνάντηση με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κι αν δεν κάνει πάλι καμιά τρέλα ο Κριστόφ Ενροτέ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά που ο ίδιος έχει δημιουργήσει με την όλη στάση του, προτίθεται ακόμα και να «ψαλιδίσει» τις απαιτήσεις του για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Θρύλο...