ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μάχη με τον χρόνο ο Σπανούλης

Μάχη με τον χρόνο ο Σπανούλης

Ο Σπανούλης συνεχίζει με προσοχή το πρόγραμμα αποθεραπείας του για το πρόβλημα στους προσαγωγούς και πλέον δίνει μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου (16/5). Θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τον Κολοσσό (4/5) στην Ρόδο (19:00, ET-1).
Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο Βασίλης Σπανούλης, συνεχίζει με προσοχή το πρόγραμμα αποθεραπείας του, το οποίο έχει να κάνει με το πρόβλημα στους προσαγωγούς που του παρουσιάστηκε. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός χαρακτηρίζεται... ύπουλος, καθώς αν δεν προσεχθεί σωστά, μπορεί να εξελιχθεί σε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, ένα απεχθές σενάριο που δεν θέλουν, ούτε, καν, να σκέφτεται το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, καθώς στο ενδεχόμενο αυτό ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.
Από την πλευρά του ο 28χρονος (7/8/1982), ακολουθεί με απόλυτο επαγγελματισμό τις οδηγίες των γιατρών, κάνει αποθεραπείες και συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Αυτή την στιγμή, είτε κάνει πλευρικές κινήσεις, είτε μετωπικές, συνεχίζει να νιώθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, σημείο το οποίο επιβαρύνθηκε, τελικά, από την συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (17/4), στο οποίο αν και του είχε ζητηθεί να ξεκουραστεί, ώστε να προστατευθεί, ο παίκτης ήθελε πάση-θυσία να παίξει, όπως και έγινε, κάνοντας πέντε (!) ενέσεις, με αποτέλεσμα, όμως, το τραύμα του να ζοριστεί και να τον ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα.

Σκοπός του Βασίλη Σπανούλη, όπως και του προπονητικού τιμ, είναι να γίνει σωστά η αποθεραπεία, ώστε ο παίκτης να αναρρώσει πλήρως, για να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής στο τραύμα του στους προσαγωγούς. Στόχος όλων στο ερυθρόλευκο τιμ, ο παίκτης να  προλάβει, κυρίως, τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 16 Μαϊου, αλλά η παρουσία του ακόμη και σε αυτό το ματς δεν κρίνεται δεδομένη. Άλλωστε, ακόμη και αν ο "Red-Bill" ξεπεράσει, μέχρι τότε, τον τραυματισμό του και καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, κόντρα στους πράσινους στο "Ελληνικό",  θα προέρχεται από διάστημα απουσίας ενός μήνα και το σίγουρο είναι πως δεν θα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Ο Έλληνας γκαρντ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ρόδο για το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς κόντρα στον Κολοσσό το απόγευμα (19:00, ET-1) της Τετάρτης (4/5) και θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του στους προσαγωγούς.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου