ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Στην μεταγραφική λίστα της Βέρντερ ο Φετφατζίδης


Στην μεταγραφική λίστα της Βέρντερ ο Φετφατζίδης
7/5/2011
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ…Είναι γνωστό πως οι Έλληνες ποδοσφαιριστές «περνάνε» αρκετά στο Γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς ουκ ολίγοι είναι αυτοί που έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στην Μπουντεσλίγκα, με τους Γκέκα και Χαριστέα, μάλιστα, να έχουν πραγματοποιήσει και εξαιρετική καριέρα.
Ένα από τα τελευταία ονόματα που φημολογείται πως μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στα Γερμανικά γήπεδα, είναι αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός βραχύσωμος άσσος του Θρύλου έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Βέρντερ Βρέμης, τόσο με τις εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα», όσο και με τις αντίστοιχες με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, ενώ όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το goal.com: «Ο Φετφατζίδης είναι ένα τρομερό ταλέντο που στον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου, ενώ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις και με την Εθνική Ελλάδας. Η ρήτρα του βραχύσωμου μέσου ανέρχεται στα 12,5 εκ.»
Εκτός του «Φέτφα», η ιστοσελίδα αναφέρει πως οι Γερμανοί ενδιαφέρονται επίσης και για τους Νίκο Κράνιτσαρ της Τότεναμ, Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς της Αούστρια Βιέννης και Μεχμέτ Εκιζί της Νυρεμβέργης.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου