ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ξεκίνησαν τα εργομετρικά – 2 σε ειδικό καθεστώς προπόνησης


Ξεκίνησαν τα εργομετρικά – 2 σε ειδικό καθεστώς προπόνησης

4 Μαΐου, 2011 
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΡΙΕΡΑΤις απαραίτητες μετρήσεις που θα δείξουν την φυσική  «ετοιμότητα» των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησαν στον Ρέντη και θα τις ολοκληρώσουν την Παρασκευή
Το πρώτο γκρουπ, που πέρασε σήμερα, αποτελούσαν οι Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Α. Παπαδόπουλος και Ρ. Μπράβο, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό.
Αύριο θα περάσει από τα τεστ το δεύτερο γκρουπ, το οποίο θα αποτελούν οι Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ζαϊρί, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό.
Την Παρασκευή το πρωί θα περάσει τα τεστ το τρίτο γκρουπ το οποίο αποτελείται από τους Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Επστάιν, Γκαλίτσιο και Μήτρογλου και μετά θα γίνει προπόνηση της ομάδας.
Ο Ριέρα συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ στο Ρέντη βρέθηκε και ο Τοροσίδης που έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γκαλίτσιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου