ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

CHAMPIONS LEAGUE -MAN.UNITED SCHALKE 4-1 (VIDEO)

Και τώρα… εκδίκηση
 CHAMPIONS LEAGUE -MAN.UNITED SCHALKE 4-1 (VIDEO)

4/5/11
 
Η Μαν. Γιουνάιτεντ «σφράγισε» με το επιβλητικό 4-1 επί της Σάλκε στο «Ολντ Τράφορντ» το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και πλέον κάνει όνειρα για εκδίκηση απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το χαμένο τελικό του 2009 στη Ρώμη. Στις 28 Μαΐου οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τέταρτο τρόπαιό τους στο θεσμό, στο χώρο που κατέκτησαν και τον παρθενικό τους τίτλο στη διοργάνωση, το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.



Ο Σερ Άλεξ επέλεξε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες. Θέλοντας και μη, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελαν τον χρόνο τους για να βρουν τα πατήματα τους αλλά χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Το 1-0 έγινε στο 26’, με τον Γκίμπσον να εκμεταλλεύεται το λάθος των παικτών της Σάλκε στον χώρο του κέντρου και να πασάρει κάθετα στον Βαλέντσια. Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ βγήκε τετ α τετ με τον Νόιερ και δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει, πλασάροντας τον Γερμανό γκολκίπερ.

Στο 32’, ο Βορειοιρλανδός μέσος ήταν και πάλι πρωταγωνιστής όταν έφτασε η μπάλα στα πόδια του όντας αμαρκάριστος, έκανε πολύ δυνατό σουτ και ο Νόιερ έκανε λάθος εκτίμηση με την μπάλα να χτυπά στο πόδι του, στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετέπειτα στα δίχτυα. Όλα έδειχναν πως οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι να πετάξουν «λευκή πετσέτα» αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Χουράδο από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ένα σουτ κεραυνό μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι Γερμανοί μπήκαν με διάθεση να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά δυστυχώς υπολόγισαν χωρίς τον «ξενοδόχο». Ένα μαγικό τετράλεπτο αυτή την φορά έκανε την διαφορά για την Γιουνάιτεντ. Στο 72’ ο Άντερσον, σκύλιασε να πετύχει γκολ και το έκανε και με κοντινή προβολή στο 76’ έκανε το 4-1 δίνοντας τέλος στην «σεμνή τελετή». Με συνολικό σκορ 6-1 η «αρμάδα» του Σερ Άλεξ προκρίθηκε στον τελικό στο «Γουέμπλεϊ», εκεί που θα βρει την Μπαρτσελόνα.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντε Σαρ, Ράφαελ (60' Έβρα), Έβανς, Σμόλινγκ, Ό Σει, Σκόουλς (73' Φλέτσερ), Γκίμπσον, Άντερσον, Νάνι, Βαλένσια, Μπερμπάτοφ (77' Όουεν)

Στον πάγκο: Κούστσακ, Γκιγκς, Ερνάντεζ, Βίντιτς.

Σάλκε (Ραλφ Ράγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες (70' Χούντελααρ), Μέτσελντερ, Εσκουδέρο, Κ. Παπαδόπουλος, Χουράδο, Μπαουμγιόχαν (46' Έντου), Ντράξλερ, Φαρφάν (75' Μάτιπ), Ραούλ

Στον πάγκο: Σόμπερ, Σαρπέι, Σμίτζ, Καρίμι.


Δείτε τα γκολ:

 


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου