ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ-Ολυμπιακός - Ηρακλής 2-1 (PHOTO+VIDEO)

Ολυμπιακός - Ηρακλής 2-1

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ηρακλή με 2-1 στη Λάρισα και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ17, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή (8/5, 15:00).
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του πρωταθλήματος K-17, την Κυριακή (8/5,15:00), αφού την Παρασκευή (6/8) επικράτησε στον ημιτελικό με σκορ 2-1 του Ηρακλή στο AEL FC Arena.
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να μην αφήσουν χαμένη την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τον αγαπημένο τους πελάτη στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 και έτσι επικράτησαν του "Γηραιού", σχετικά εύκολα, με σκορ 2-1. Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς με θριαμβευτικό τρόπο και δεν απειλήθηκαν παρά ελάχιστες φορές από τον αντίπαλο τους. Καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα οι Πειραιώτες, άξιζαν την πρόκριση.


Zestama Olympiakou by olisad


Parousiasi omadwn Olympiakos- Iraklis K17 by olisad
Δυνατό ξεκίνημα για τον Θρύλο και καθολική υπεροχή στα πρώτα 45'

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να απειλεί δύο φορές στα πρώτα 12' του αγώνα, αλλά τα σουτ των Διβανέ και Λυκογιάννη δεν βρήκαν στόχο. Ωστόσο ήταν ο προάγγελος της καθολικής υπεροχής των ερυθρολεύκων, που θα ακολουθούσε. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και οι προσπάθειες τους καρποφόρησαν στο 28', όταν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Λυκογιάννης έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του τερματοφύλακα του Ηρακλή, Παπαδόπουλου, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0!

Panigyriko goal Olympiakou by olisad


Panigyrismos goal Voutsiwti by olisad
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 34', ο Βέργος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στο 38' ο Ηρακλής ισοφάρισε. Στην πρώτη τους οργανωμένη επιθετική προσπάθεια στον αγώνα, οι Ηρακλειδείς έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ιορδανίδη να εκμεταλλεύεται άψογα την ασίστ του Μαυρίδη και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πάντου.

Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά αυτό ουδόλως τους επηρέασε και στο 41' πήραν ξανά "κεφάλι" στο σκορ! Ο Διβανές εκτέλεσε από αριστερά το κόρνερ και ο Βουτσιώτης με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπαδόπουλου. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πάντο να αποσοβεί τον κίνδυνο προ του Κρυστάλλη και να κρατάει το προβάδισμα για τον Θρύλο.


  Δεν έβαλε το τρίτο αλλά δεν κινδύνεψε με ισοφάριση

Οι ποδοσφαιριστές του Τερεζόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες να "κλειδώσουν" τη νίκη. Πρώτα στο 50', όταν ο Διβανές με σουτ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε εξαιρετική επέμβαση και στη συνέχεια στο 53', όταν σε νέο σουτ του Λυκογιάννη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ηρακλή!

Οι Πειραιώτες είχαν επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό τους και το υπόλοιπο του παιχνιδιού κύλησε με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν την υπεροχή και να μην επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν στο τέρμα του Πάντου. Στο 85' ο "Γηραιός" έμεινε με δέκα και στο 88' ακυρώθηκε ορθώς γκολ του Χαϊτίδη αφού είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ανθρώπους του Θρύλου ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στον τελικό. Εκεί θα συναντήσουν τον ΠΑΟ, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό. Είναι μοιραίο βλέπεται, η "τρυφερή" σχέση με τους πράσινους να ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία...


 
Το live του αγώνα

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 24 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Κώστας Πάντος, Αριστείδης Βλάχος, Αρμπέν Μουσκάι, Γιάννης Σωτηράκος, Κώστας Μπαντούνας, Κίμωνας Παπαδιώτης, Ανταμ Τζανετόπουλος, Μιχάλης Οικονομάκος, Νίκος Κρητικός, Αστέριος Κατσούλης, Αναστάσιος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Βουτσιώτης, Χαράλαμπος Λυκογιάννης, Γιάννης Παιδάκης, Κλόντιαν Γκίνο, Πέτρος Διβανές, Χριστόφορος Πασαλίδης, Αντώνης Κουκουράκης, Γιώργος Καρκασίνας, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Φανούρης Πουλάκης, Θεοφάνης Κατσιάννης, Νίκος Ιωαννίδης, Νίκος Βέργος.

Η ενδεκάδα που  παρατάσουν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Πάντος, Μουσκάι, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Παπαδιώτης, Κρητικός, Διβανές, Γιαννόπουλος, Ιωαννίδης, Βουτσιώτης, Λυκογιάννης.

    Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ηρακλής στον αγωνιστικό χώρο: Παπαδόπουλος, Κουλιούδης, Μποζίδης, Ηρακλής, Κερν, Πόπτσης, Ιορδανίδης, Μικρός, Μαυρίδης, Τσιλιανίδης, Κρυσταλλής.




  O Θρύλος στον τελικό! Την Κυριακή (8/5) στις 15:00 ο τελικός με τον ΠΑΟ.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου