ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Φουντούλης: "Δύσκολα για Ολυμπιακούς..."

Φουντούλης: "Δύσκολα για Ολυμπιακούς..."


Τη Γεωργία υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Πειραιά η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, σε αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Γιάννης Φουντούλης επισήμανε: "Η Γεωργία δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα, έχει όμως παίκτες από την πρώην Γιουγκοσλαβία, οι οποίοι έχουν ως στόχο την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, σαν να είναι για μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα".

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους μεσοπρόθεσμους στόχους της εθνικής, υπογραμμίζοντας: "Στο Ευρωπαϊκό θα καταφέρουμε να προκριθούμε, αλλά η μεγάλη επιθυμία όλων μας είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο με τις τωρινές συνθήκες και τη δυναμική των ομάδων.

Εμείς θα δώσουμε όμως τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω πως μέσα από την προπόνηση που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και την επόμενη σεζόν, θα παρουσιαστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε"।
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου