ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο Πρωθυπουργός την απόφαση!

Ο Πρωθυπουργός την απόφαση!

04/05/2011
Ο Πρωθυπουργός την απόφαση!
Να εισηγηθεί την ματαίωση ή την εικοσαήμερη αναβολή των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, ως πρώτη αντίδραση στα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα. Την εισήγηση έκαναν ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, προς τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος με τη σειρά του θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και αύριο Πέμπτη θα ανακοινωθεί η απόφαση.

Οι συσκέψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού ήταν αλλεπάλληλες από το πρωί και σε αυτές συμμετείχαν οι Γερουλάνος, Νικητιάδης και Μπιτσαξής. Η πρώτη σκέψη ως μέτρο κατά της έξαρσης της γηπεδικής βίας, ήταν να εξεταστεί η δυνατότητα αναβολής ή και ματαίωσης των πλέι οφ, μελετώντας παράλληλα όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με τη συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. (ποιος θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως θα δοθούν τα «εισιτήρια» για το Europa League).

Το μεσημέρι η σύσκεψη συνεχίστηκε χωρίς την παρουσία του υπουργού Πολιτισμού. Τελικά, ο υφυπουργός και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού αποφάσισαν να εισηγηθούν στον Παύλο Γερουλάνο την αναβολή των πλέι οφ για είκοσι ημέρες και αν αυτό δεν είναι εφικτό (λόγω ημερομηνιών) να υπάρξει ολική ματαίωση. Ο υπουργός Πολιτισμού αναμένεται να ενημερώσει αύριο Πέμπτη τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Αναμένονται πλέον αντιδράσεις από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου