ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σφαιρόπουλος: "Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/5), το δεύτερο της πρώτης φάσης των πλέι - οφ, με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θέλει ο Κολοσσός θέλει να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες. Για την αναμέτρηση έκανε δηλώσεις και ο Πατ Καλάθης.

                 








  Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν ακόμη το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό (30/4, 90-55) είχε δηλώσει πως ο στόχος του Κολοσσού σε αυτά τα ματς πρέπει να είναι οι καλές εμφανίσεις.             

                                              
Έτσι δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος μετά την ήττα της ομάδας του με 35 πόντους διαφορά από τους ερυθρόλευκους και σε νέες δηλώσεις που έκανε για την δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων την Τετάρτη (4/5, 19:00, ΕΤ1) στο "Βενετόκλειο" τόνισε πως οι Ροδίτες θα πρέπει να δείξουν ένα πρόσωπο καλύτερο από αυτό του πρώτου αγώνα απέναντι στους Πειραιώτες.

"Έίναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό και σίγουρα θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό στο πρώτο ματς. Να μπούμε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, να μειώσουμε τα λάθη μας στην επίθεση και γενικότερα να παίξουμε καλό μπάσκετ, ώστε να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος μας.

Περιμένουμε τους φιλάθλους της Ρόδου να έρθουν στο γήπεδο, ώστε να γιορτάσουν μαζί μας την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας στα πλέι οφ", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "θαλασσί", ο οποίος κάλεσε τον κόσμο του νησιού να γεμίσει το γήπεδο για να ευχαριστηθεί μπάσκετ.

Για το παιχνίδι μίλησε και ο καλύτερος παίκτης του Κολοσσού εφέτος, ο Πατ Καλάθης, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως η δυσκολία αυτών των αγώνων είναι μεγάλη και τόνισε με τη σειρά του πως στόχος της ομάδας του είναι μια καλή εμφάνιση.

"Είναι πάντα μεγάλη πρόκληση να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως μεγάλος είναι και ο βαθμός δυσκολίας. Αν μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερο διάστημα καλής σταθερής απόδοσης απ' ό,τι στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό και παίξουμε καλό μπάσκετ, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας στη σειρά των πλέι οφ".
Redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου