ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ

Θέλανε να… σκοτωθούν στον Βύρωνα!

Πρ,ογραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον Βύρωνα πρόλαβε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε μία σύλληψη οπαδού που κουβάλαγε 11 μολότοφ, κροτίδες και ρόπαλα.

Θέλανε να… σκοτωθούν στον Βύρωνα!
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως «πράσινοι» και «κίτρινοι» είχαν δώσει… ραντεβού θανάτου με αφορμή τα παιχνίδια των ομάδων τους στην συγκεκριμένη περιοχή σήμερα το απόγευμα. Για την ΑΕΚ έπαιζε η ανδρική ομάδα χάντμπολ με τον Διομήδη, ενώ για το «τριφύλλι» είχε αγώνα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με τον Αθηναϊκό.

Η συνάντηση θα γινόταν μετά το τέλος των παιχνιδιών, ωστόσο η Αστυνομία έμαθε γρήγορα τι επρόκειτο να συμβεί και έτσι έφτασαν στον Βύρωνα άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ.

Οι δύο ομάδες των χουλιγκάνων δεν συναντήθηκαν ποτέ, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε έναν οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος είχε στο αμάξι πιστόλι φωτοβολίδων, δεκάδες κροτίδες, ρόπαλα και 11 μολότοφ.
 Ο ALEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ....
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ...ΦΥΛΛΑ ΙΣΩΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ, ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , ΩΣ ΕΔΩ, ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΡΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ....ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΕ, ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.....
ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΙ.....
ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
ALEX WB RADIO/TVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου