ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δεν θα διαλυθεί ο Ολυμπιακός

Δεν θα διαλυθεί ο Ολυμπιακός


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ…Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστες ώρες από την κατάκτηση (και) του πρωταθλήματος από τα τρομερά μωρά του Γιάννη Καλμαζίδη και άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύεται ενόψει της νέας σαιζόν.
Αφορμή για αυτά τα δημοσιεύματα, οι δηλώσεις αρκετών παικτών του Θρύλου, οι οποίοι τόνισαν πως αν δεν υπάρξει κάποια λύση και μάλιστα σύντομα, τότε θα κοιτάξουν το συμφέρον τους και θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις και τα δημοσιεύματα έφτασαν «στα αφτιά» των διοικούντων του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την ομάδα να σκορπίσει στους τέσσερεις ορίζοντες.
Όπως ανέφεραν, χαρακτηριστικά, κύκλοι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί η άλωση της ομάδας που μπήκε στην καρδιά, τόσο των φίλων της, όσο και των αντιπάλων της, για τον τρόπου που ξεπέρασε τα τεράστια προβλήματα της και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος του Ολυμπιακού, που υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, που κατά το παρελθόν έχουν φορέσει τα «ερυθρόλευκα», οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στον Πειραιά, παρά το γεγονός πως δεν έχουν λυθεί ακόμα τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον Σύνδεσμο.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου