ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τελειώνει με Αμπντούν

Τελειώνει με Αμπντούν

04/05/2011
Τελειώνει με Αμπντούν 
Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή, μετά από αυτή του Χαβίτο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν, με το θέμα να χρειάζεται μια τελική συνάντηση μεταξύ των διοικούντων την ομάδα με την Καβάλα, για να κλείσει οριστικά. Το συζητάει ο Χλεμπ. Οι προϋποθέσεις για επιστροφή Σηφάκη.

Νέες συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Ολυμπιακού και Καβάλας, αναφορικά με τον Τζαμέλ Αμπντούν. Οι «Αργοναύτες» έχουν κάνει γνωστές τις απαιτήσεις τους, οι οποίες κυμαίνονται περί το ένα εκατομμύριο ευρώ, με αποτέλεσμα να απομένει μόνο η επίσημη πρόταση από τους «ερυθρόλευκους». Βέβαια, στο… κόλπο είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ζητήσει από την Καβάλα να περιμένει πριν τον δώσει.

Πέραν του Αλγερινού χαφ, στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο από το ελληνικό πρωτάθλημα, για τον οποίο μπορεί να «ζεσταθούν» στου Ρέντη αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις από το εξωτερικό. Η απόκτηση του Ισπανού μέσου είναι αρκετά πιθανή, από τη στιγμή που μπαίνουν στη… μέση και τα έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά το εξωτερικό, η υπόθεση του Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος έχει προταθεί και πάλι στους «ερυθρόλευκους», έχει πάει στα χέρια του Μαθία, ο οποίος θα αποφασίσει από κοινού με Βαλβέρδε και Κοβάσεβιτς, κατά πόσο είναι εφικτή κάποια κίνηση για την απόκτησή του. Ο Λευκορώσος μέσος φέρεται διατεθειμένος να το συζητήσει, κυρίως λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αλλά τα οικονομικά δεδομένα είναι αρκετά υψηλά, αφού τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει συνιστούν απαγορευτικό ποσό. Αν γίνει πρόταση από τους Πειραιώτες, αυτή θα φτάνει το πολύ τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

*«Ανοιχτό» εξακολουθεί να παραμένει το θέμα Πισάρο, αλλά με λίγες πιθανότητες, αφού ο Χιλιανός μέσος δεν φέρεται διατεθειμένος να φύγει από τη Ρόμα και κατ’ επέκταση από τη Serie Α.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου