ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τσάμπα μάγκας

Τσάμπα μάγκας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας της Ομοσπονδίας. Καμία ΕΠΟ, όμως, δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμέτοχη των ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι μεταγραφές ξεκινούν επίσημα την 1η Ιουλίου. Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζουν πως και μεταγραφές θα γίνουν, αλλά και στο Champions League, ο Θρύλος θα παίξει κανονικά. Παράλληλα, εκφράζουν την ανησυχία τους για το αν θα αποδώσει καρπούς η συγκεκριμένη απόφαση Πιλάβιου. Ανακοίνωση της Super League.
Με 49 ψήφους υπέρ και 7 κατά (σ.σ.: 1 Ένωση δήλωσε απλά "παρών") ψηφίστηκε η πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου.
"Πονάει κεφάλι, κόβουμε κεφάλι", λένε όλοι όσοι δεν έχουν γνώσεις περί ιατρικής. "Προβλήματα στο ποδόσφαιρο, λουκέτο στο ποδόσφαιρο", λέει ο άνθρωπος που αδυνατεί και επίσημα να υπηρετήσει το πόστο του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έδωσε περιθώριο 15 ημερών, τόνισε πως από Δευτέρα θα μπει λουκέτο στο ποδόσφαιρο με 49 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις να είναι μαζί του και μόλις 7 να τον καταψηφίζουν.

Τι σημαίνει αυτό; Με λίγα λόγια αναστέλλεται κάθε επίσημη ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Βέβαια, παρά τις αντιθέτως θρυλούμενα καμία ΕΠΟ δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι μεταγραφές αρχίζουν επίσημα την 1 Ιουλίου.

Εν ολίγοις, πολύ δύσκολα θα διατηρηθεί το... λουκέτο παραπάνω από 15 μέρες που έδωσε προθεσμία ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμφιβάλουν για το αν θα αποδώσει καρπούς η συγκεκριμένη απόφαση του Πιλάβιου. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως ο κόσμος των Πειραιωτών δεν πρέπει να ανησυχεί για τίποτα, καθώς και μεταγραφές θα γίνουν και Champions League θα παίξει κανονικά ο Θρύλος. Άλλωστε, όπως προείπαμε η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιουλίου, ενώ καμία ΕΠΟ δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή των ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα, η Super League με ανακοίνωση της συντάσσεται έστω και προσωρινά στο πλευρό του προέδρου της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League:

"H Super League ψήφισε υπέρ της πρότασης του προέδρου της ΕΠΟ, περί αναστολής λειτουργίας της ΕΠΟ, ΜΕΧΡΙ να διευκρινιστούν βασικά ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Η πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής, όπως διατυπώθηκε σε πρόσφατες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις θεσμικών εκπροσώπων της, είναι ότι πρέπει να διασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή του επόμενου Πρωταθλήματος, πριν την έναρξή του.

Σε κάθε περίπτωση, τα διαχρονικά προβλήματα του ποδοσφαίρου πρέπει να αντιμετωπιστούν συνολικά, μέσα από συναίνεση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, όπως έχουν κατατεθεί από τη Super League σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Με βάση τα παραπάνω, η Super League επικροτεί και στέκεται αλληλέγγυα σε οποιαδήποτε ενέργεια, όσο ακραία και αν είναι αυτή, η οποία θα διασφαλίσει το υγιές περιβάλλον διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου