"Συναγερμός" έχει σημάνει στο Πριγκιπάτο μετά τον υποβιβασμό της Μονακό στη Ligue 2 και αναμένεται μεγάλο "κύμα" εξόδου εξαιτίας του ότι αρκετοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να αγωνιστούν σε μικρότερη κατηγορία, ενώ κάποιοι έχουν κασέ... δυσβάσταχτο για τα τωρινά δεδομένα των Μονεγάσκων.

Έτσι, λοιπόν, αρκετοί θα βγουν στο "σφυρί" και η εφημερίδα "Πρωταθλητής" αναφέρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Το όνομα που κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον, είναι αυτό του Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος έχει παίξει στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΟΦΗ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής από το Μάλι, ανήκει στη Ρεάλ, παίζει δανεικός στη Μονακό και τον Γενάρη είχε υπάρξει κινητικότητα για την περίπτωσή του, αλλά το κασέ του (1,5 εκ. ευρώ) κρίθηκε απαγορευτικό. Τα προσόντα του είναι δεδομένα, δεν πρόκειται να μείνει στην "βασίλισσα" και πιθανότατα να εξεταστεί και πάλι.

Από εκεί και πέρα, έχουμε τον Σεντρίκ Μογκονγκού, με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό να θεωρείται άκρως εξελίξιμος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, αλλά μάλλον θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Άλλες τρεις περιπτώσεις που είναι προς εξέταση και καλό θα είναι να κρατήσουμε τα ονόματά τους στο πίσω μέρος του μυαλού μας, είναι αυτές των Νικολά Ενκουλού (21χρονος κεντρικός μέσος, 25 φορες διεθνής με τις εθνικές του Καμερούν), Ματιέ Κουταντέρ (25χρονος Γάλλος μέσος, 7 φορές διεθνής με την Ελπίδων) και Τομάς Μανγκανί (24χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Κ-17).