ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Φάγαμε παραμύθι από τον Πιλάβιο στην Βουλή…»

«Φάγαμε παραμύθι από τον Πιλάβιο στην Βουλή…»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Καράογλου αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στη στάση που κράτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος στο θέμα του Ηρακλή και προανήγγειλε μάλιστα την εκ νέου κλήση του προέδρου της ομοσπονδίας στη Βουλή.

«Φάγαμε παραμύθι από τον Πιλάβιο στην Βουλή…»
Μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου υπογράμμισε στον «Αθλητικό Metropolis»: «Η συνάντηση μας με τον κ. Πιλάβιο έγινε δύο φορές, η μία μάλιστα παρουσία και του Γιάννη Ιωαννίδη. Εκεί μας είπε χαρακτηριστικά «διώξτε τα λαμόγια, τους απατεώνες κι εγώ είμαι εδώ». Ακόμα όμως κι όταν το κάναμε, μάλιστα πολύ γρήγορα, δεν άλλαξε τίποτα. Είναι γνωστό πως υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις Πιλάβιου-Τάκη, όμως και η βοήθεια που θεωρητικά θα είχαμε, δεν ήρθε ποτέ. Ο κ. Πιλάβιος πάντως δεν κορόιδεψε μόνο εμάς, αλλά κορόιδεψε και τη Βουλή, γιατί δεσμεύτηκε πως θα εισηγηθεί το μερικό άνοιγμα των φακέλων στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, κάτι που δεν έγινε ποτέ!
Εμείς είμαστε της άποψης πως πρέπει να υπάρξει διαφάνεια, ισονομία και δημοκρατία στο ποδόσφαιρο. Έχω έρθει σε συνεννόηση και με άλλους συναδέλφους για να κάνουμε συλλογική προσπάθεια. Αν ο Ηρακλής αποδειχθεί πως ήταν η μοναδική ομάδα που χρησιμοποίησε ελλιπή φάκελο, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πει να υπάρξει υποβιβασμός. Θέλω όμως να πειστώ ότι κανείς άλλος δεν είχε προβλήματα στον φάκελο αδειοδότησης, κάτι νομίζω απολύτως λογικό. Πρέπει να σπάσει αυτό το απόστημα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.
Θα κινήσουμε άμεσα τη διαδικασία και θα επικοινωνήσω άμεσα με την Χρύσα Αράπογλου που είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, προκειμένου να υπάρξει άμεση νέα κλήση του προέδρου της ΕΠΟ στη Βουλή. Θα το πω λαϊκά. Φάγαμε παραμύθι από τον κ. Πιλάβιο στη Βουλή. Συνεργαστήκαμε, τον ακούσαμε, αλλά δεν έγινε τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου