ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

GOAL MACHINE ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΑ.........

GOAL MACHINE ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΑ.........


Η Μπάρτσα προσφέρει μία μηχανή γκολ στον Βαλβέρδε!

 Έναν κυνηγό που τουλάχιστον στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται είναι…GOAL MACHINE την τελευταία διετία έχει προταθεί στον Ολυμπιακό  από την Ισπανία. Και  από ένα σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα ετσι??? Βέβαια, μην τρελαινόμαστε, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει παίκτη από την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Αλλά από τη Β΄; Εκεί λοιπόν υπάρχει ο Τζόναθαν Σοριάνο, ένα όνομα που το ξέρει πολύ καλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αφού τον παίκτη τον είχε για δύο χρόνια στην Εσπανιόλ, όταν ο παίκτης αυτός ήταν στα 21-22 χρόνια του.
Ο Τζόναθαν ξεκίνησε την καριέρα του από την Β ομάδα της Εσπανιόλ, ανέβηκε στην πρώτη με 42 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ενδιάμεσα πήγε κι έπαιξε σε Αλμερία (7 γκολ σε ένα εξάμηνο), Πολιντεπορτίβο (2 γκολ σε ένα εξάμηνο), Αλμπαθέτε (ένα γκολ σε ένα εξάμηνο).
Ξαναπηρε τα πανω του το προπερασμένο καλοκαίρι στην Μπάρτσα, που τον έστειλε στην δεύτερη ομάδα της, που φέτος είναι 3η στη βαθμολογία της Β΄ κατηγορίας. Ο Τζόναθαν είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 31 γκολ σε 35 συμμετοχές! Πέρσι είχε 17 γκολ σε 32 συμμετοχές στον όμιλο της Γ΄ κατηγορίας στον οποίο ήταν η Μπάρτσα.ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ......!
 Η φετινή εντυπωσιακή παρουσία του 25χρονου κυνηγού (από τα 31 γκολ, έχει μόλις τρία με πέναλτι), έχει προκαλέσει δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τόσο για ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων του Βελγίου, όσο και για σκέψεις προώθησής του στην πρώτη ομάδα, όταν είχε τραυματιστεί τον Απρίλιο ο Μπόγιαν.
Δεν ξέρω αν ο Βαλβέρδε αποφασίσει να πάρει τον άλλοτε παίκτη του στην Εσπανιόλ (άλλωστε, υπάρχει κινητικότητα στον Ολυμπιακό για τον Πεαραγουάνο Βαλντέζ), όμως το σημειώνω αυτό το όνομα, καθότι παίκτης της Μπάρτσα και με το απίστευτο ρεκόρ των 31 γκολ σε 35 παιχνίδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου