Ο πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης, στην ετήσια εκδήλωση του «ερυθρόλευκου» fan club, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 3 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης:

«Το OLYMPIACOS FAN CLUB OF NY, USA με την ευκαιρία της κατάκτησης του 38ου πρωταθλήματος της ομάδας μας θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στη διοίκηση την τεχνική ηγεσία αλλά και τους παίκτες μας για την επιτυχία αυτή. Έχοντας σιγουριά και πίστη από την αρχή της χρονιάς στον νέο μας διοικητικό ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και εμπιστοσύνη στον Ερνέστο Βαλβέρδε στηρίξαμε και στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας μας να παραμένει στην κορυφή με απώτερο στόχο το όνειρο της Ευρώπης.

Εμείς εδώ αν και χιλιάδες μίλια μακριά από την αγαπημένη μας πατρίδα έχουμε ταυτίσει την ιδέα του Ολυμπιακού με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η προσπάθεια μας εδώ στην ομογένεια έχει αναγνωριστεί από όλη την παροικία των Ελλήνων και όχι μόνο αφού τόσο το πολιτισμικό μας έργο αλλά και το φιλανθρωπικό είναι πρωταρχικό για εμάς. Ο σύνδεσμος μας όπως κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου θα διοργανώσει την ετήσια εκδήλωσή του για να γιορτάσει τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων από όλα μας τα τμήματα.

Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο νέος μας διοικητικός ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης όπου και θα τιμηθεί με το βαρύτιμο τρόπαιο Νίκος Γουλανδρής. Εκτός από τον πρόεδρο της ομάδας μας θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όπως και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά Κανάλι 1 για την προσφορά του στην άμεση και έγκαιρη ενημέρωση μας από την πατρίδα. Παράλληλα στην ερυθρόλευκη ομογένεια θα έρθει και το κύπελλο του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο όπως και τα κύπελλα από όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που έχουμε κατακτήσει μέχρι στιγμής.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία τους τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ιωάννη Μώραλη τα μέλη του Δ.Σ. του ερασιτέχνη όπως και τον Δήμο Πειραιά.

Υ.Γ. Για εμάς αν και χιλιάδες μίλια μακριά ο Ολυμπιακός σημαίνει Ελλάδα και η Ελλάδα... Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος

OLYMPIAKOS FAN CLUB OF NY, USA

Θεόδωρος Μενής»