ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Λουκέτο…

Λουκέτο…

03/06/2011
Λουκέτο… 
Την αναστολή όλων των λειτουργιών της ΕΠΟ αναμένεται να ζητήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη!

Πρακτικά αυτό σημαίνει την παύση κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες και ζοφερό σκηνικό που έχουν δημιουργήσει οι απειλές, οι πλαστές ενημερότητες και το θέμα αδειοδοτήσεων.

Ο κ. Πιλάβιος αναμένεται κατά την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των Ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων, να ζητήσει αυτό το ακραίο μέτρο, το οποίο φυσικά, δεν έχει προηγούμενα στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα επικαλεστεί τις απειλές κατά της ζωής του, που όπως κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες, έχει δεχθεί αλλά και την κατάσταση με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, δηλαδή το θέμα με τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές ενημερότητες, τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την αδυναμία ακόμη και Ιούνιο να επικυρωθούν οι βαθμολογίες των εθνικών πρωταθλημάτων.

Πρακτικά, μια τέτοια απόφαση θα σήμαινε λουκέτο και αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην οποία εμπλέκεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση σε αυτήν την πρόταση.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου