ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Τρελλή» ζήτηση για τα διαρκείας – Τελειώνουν οι ανανεώσεις στις 3 Ιουνίου!


«Τρελλή» ζήτηση για τα διαρκείας – Τελειώνουν οι ανανεώσεις στις 3 Ιουνίου!

29 Μαΐου, 2011 
ΜΩΡΑΛΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΜε γοργούς ρυθμούς συνεχίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, καθώς μπαίνουμε από σήμερα, στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα για την ανανέωση των παλαιών κατόχων.
Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της αυξημένης ζήτησης από νέους αγοραστές των μπλοκ διαρκείας, μειώθηκε η χρονική προθεσμία για την ανανέωση από πλευράς παλαιών κατόχων και, πλέον, εκπνέει την προσεχή Παρασκευή, 3 Ιουνίου.
Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Διαχείρισης εισιτηρίων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξαφνιάστηκαν, ειδικά τα τελευταία 24ωρα, με την προσέλευση του κόσμου του Ολυμπιακού και την τόσο αυξημένη επιθυμία για ανανέωση από τους παλαιούς κατόχους διαρκείας!
«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την άμεση ανταπόκρισή του. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία διάθεσης των διαρκείας και αυτό για το οποίο διαβεβαιώνουμε τους φίλους του Ολυμπιακού, είναι ότι την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα βλέπουν ένα ‘απολαυστικό δίωρο’, όπως είναι και το σλόγκαν μας, με καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο από την ομάδα» επισήμανε ο δ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, σε  δηλώσεις του
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου