ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ» – Μεγάλη ατάκα του έξαλλου Ντούντα!


«Ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ» – Μεγάλη ατάκα του έξαλλου Ντούντα!

30 Μαΐου, 2011
ΙΒΚΟΒΙΤΣΟ προπονητής του Ολυμπιακού είχε με τη σειρά του φοβερά παράπονα, τα οποία εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου:
Παίξαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ένα καλό ελεγχόμενο μπάσκετ Να χάσεις από τον πρωταθλητή Ευρώπης δεν είναι ντροπή. Το πρόβλημα μου είναι στο δικό μου κοουτσάρισμα.
Το ημίχρονο τελείωσε με 4 δικές μας βολές και με 20 βολές του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε άσχημα, όταν οι παίκτες μου μιλούσαν πολύ για διαιτησία. Πήρα το τελευταίο τάιμ-άουτ πέντε λεπτά για το τέλος για να τους ηρεμήσω . Ρωτάω, με αυτή τη διαιτησία, αν ο φίλος μου ο Ιτούδης ήταν διαιτητής, τι θα έκανε; Σαν ο διαιτητής Ψαριανός να είχε γύψο στο χέρι και να έδειχνε συνέχεια στην ίδια πλευρά. Αυτή η διαιτησία δεν ήταν για το επίπεδο που παίζουν ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Χριστοδούλου είναι διαιτητής επιπέδου, αλλά ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι

όλες οι μπάλες πήγαιναν  υπέρ του Παναθηναϊκού. Συγγνώμη Δημήτρη δεν θα το έδινες σαν τον Ψαριανό (σ.σ. τον οποίο έλεγε Ψωμιάδη και τον διόρθωσε ο Αγγέλου). Επίσης ένα καθαρό μπρος-πίσω του Φώτση, δεν δόθηκε ποτέ.
Δεν είμαι υπεύθυνος για διαιτησία, οι παίκτες μου δεν άντεξαν με τη διαιτησία και έχασαν τη συγκέντρωση. Αυτή τη διαιτησία δεν ήταν για επίπεδο ΟΣΦπ-ΠΑΟ. Ο Χριστοδούλου από τους καλύτερους διαιτητές, μόνο που ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι και όλες οι αποφάσεις ήταν υπέρ μιας πλευράς.
Δεν το λέω για να επηρέασω τη διαιτησία για τον επόμενο τελικό.
Στο πρώτο ματς ήταν λάθος δικό μου. Εγώ πάντοτε παίρνω τις ευθύνες μου. Τιμή μας είναι να παίξουμε και να κερδίσουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης στο ΣΕΦ στο τρίτο ματς. Δεν είστε εσείς αρμόδιοι (σ.σ.: οι δημοσιογραφοι εννοούσε), αλλά ρωτάω εσάς πως είναι δυνατόν να μη δοθεί το μπρος-πίσω του Φώτση; Μήπως πρέπει να αλλάξω γυαλιά; Είναι ντροπή! Τους το είπα ότι είναι ντροπή κι έφαγα τεχνική ποινή.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου