ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο Χρήστος Αφρουδάκης στο RedPlanet.gr



Ο Χρήστος Αφρουδάκης στο RedPlanet.gr

Δυσοίωνο το μέλλον του Ολυμπιακού με τον Χρήστο Αφρουδάκη να εκφράζει μέσω του RedPlanet.gr τον προβληματισμό του και προαναγγείλει την αποχώρηση του από την ομάδα, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα. Ο διεθνής περιφερειακός μίλησε στον Κόκκινο Πλανήτη για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ ευχαρίστησε τον λαό του Θρύλου, ο οποίος, όπως τόνισε είναι ο μόνος που τους έχει στηρίξει.
Τα παιδιά του Βαγγέλη Πάτερου, για ακόμη μία φορά έκαναν τον κόσμο του Ολυμπιακού, περήφανο κατακτώντας το 14ο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας. Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών, ο Χρήστος Αφρουδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο RedPlanet.gr.
Ο 27χρονος περιφερειακός, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τονίζοντας πως αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος για το γεγονός πως ο Θρύλος συνεχίζει να σαρώνει τις κούπες.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, για τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα πόλο, υποστηρίζοντας πως μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού τους έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα.


Σε ό,τι έχει να κάνει, τόσο με το μέλλον των Πειραιωτών στις πισίνες, αλλά και το δικό του με το ερυθρόλευκο σκουφάκι, ο Χρήστος Αφρουδάκης, μόνο αισιόδοξος δεν ήταν, αφού όπως είπε μόνο με θαύμα θα υπάρξει αύριο για αυτή την ομάδα, ενώ ο ίδιος πιθανότητα θα αποχωρήσει, λόγω αυτής της κατάστασης που επικρατεί στο κατά πολλούς πιο πετυχημένο τμήμα του ερυθρόλευκου συλλόγου.         

Πόσο δύσκολο είναι για σας να συνεχίζεται την πετυχημένη πορεία σας παρά τα τόσα προβλήματα;

"Είναι δύσκολο, αλλά πλέον αποτελούν καθημερινότητα μας και έτσι έχουμε μάθει να ζούμε μ' αυτά. Είναι πολύ έντονα, αλλά όταν κάποιος αποφασίζει να είναι αθλητής θα πρέπει να τα κάνει στην άκρη τα προβλήματα και να συγκεντρώνεται στους αγώνες. Αυτό κάναμε και εμείς. Παίζουμε αποκλειστικά για να υπηρετήσουμε του κόπους όλων αυτών των ετών".

Είναι πλέον προσωπική υπόθεση οι επιτυχίες;

"Ειδικά η φετινή είναι καθαρά προσωπική. Όπως έχω ξαναπεί είναι θέμα αθλητικού εγωισμού για μας τους πολίστες του Ολυμπιακού".


 
Υπάρχει επόμενη μέρα στην ομάδα;

"Άμα οι καταστάσεις ήταν νορμάλ, θεωρώ ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Πλέον όμως, είναι πολύ δύσκολα και για να υπάρξει μέλλον, χρειάζεται ένα θαύμα. Μόνο έτσι ο Ολυμπιακός θα μείνει αλώβητος".

Ο Βαγγέλης Πάτερος είπε ότι πιθανότατα αποχωρεί μετά το τέλος της σεζόν, εσύ;

"Περιμένω να δω και μετά το τέλος θα αποφασίσω οριστικά. Δεν έχω θέληση να φύγω, αλλά δεν μπορώ να μείνω έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες. Αν δεν γίνει κάποια κίνηση καλής θελήσεως, δυστυχώς θα πρέπει να φύγω. Αποτελεί μονόδρομο η έξοδος, αν δεν βρεθεί μία λύση και η ομάδα δεν διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα με υψηλούς στόχους. Δεν μπορώ να αδικήσω την καριέρα μου ως αθλητής".


 
Που το αφιερώνεις το Κύπελλο;

"Στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους έχουμε περάσει τόσα πολλά. Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω και το κόσμο του Ολυμπιακού, οποίος είναι ο μόνος που μας έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα".

Βγάζετε μία εικόνα προς τα έξω, πως είσαστε ενωμένοι, μία οικογένεια. Είναι έτσι;

"Όντως το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουμε έως τώρα παρά τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου