ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον για Τοροσίδη»

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον για Τοροσίδη»

31/05/2011
«Γνωρίζω το ενδιαφέρον για Τοροσίδη»
Επιβεβαίωσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ρόμα, αλλά και δύο ακόμη ομάδων, για τον Βασίλη Τοροσίδη ο μάνατζέρ του, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Τοροσίδη. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από μία ακόμη ιταλική και από μία αγγλική ομάδα. Ο Βασίλης θα πάρει μεταγραφή μόνο αν είναι να πάει σε μία ομάδα με μεγάλες προοπτικές και η Ρόμα είναι σύλλογος υψηλού επιπέδου. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και η Ρόμα σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο να τον αγοράσει, γιατί έχει συμβόλαιο για αρκετά ακόμη χρόνια», δήλωσε.

Όσο για το αγωνιστικό προφίλ του διεθνούς μπακ, είπε: «Είναι ένα ακραίο μπακ με επιθετικές αρετές. Στην Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί και στα αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο. Βλέπει πολύ το τέρμα, έχει πετύχει πολλά γκολ και διαθέτει καλό σουτ. Είναι ο πιο πλήρης ποδοσφαιριστής και αυτός με τις μεγαλύτερες δυνατότητες σε όλη την Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται πως ο «Τόρο» δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό μέχρι το 2012 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκατ. ευρώ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου