ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Οι δύο λόγοι για... Βιεϊρίνια

Οι δύο λόγοι για... Βιεϊρίνια

03/06/2011
Οι δύο λόγοι για... Βιεϊρίνια 
Στην απουσία πρότασης που να ικανοποιεί οικονομικά τον ΠΑΟΚ από το εξωτερικό, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου βασίζουν τις ελπίδες τους για απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό. Τη λίστα του με τους υποψήφιους στόχους για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» μεγαλώνει ο Εντουάρντο Μαθία, μπροστά στο ενδεχόμενο να μην προχωρήσει του Κάρλος Σάντσες.

Η εκτίμηση που τρέφει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι γνωστή, όπως άλλωστε και για τον Νάτσο Σκόκο, όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή του, κάτι που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο απόκτησής του, μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει. Οι πιθανότητες να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι πολύ λίγες, ωστόσο, υπάρχουν δύο λόγοι που μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον πουλήσει σε άλλη ελληνική ομάδα αλλά στο εξωτερικό, όμως αν δεν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση, δύσκολα θα γίνει αυτό. Η μόνη προϋπόθεση για ν' αλλάξουν τα δεδομένα είναι να μη βρει την πρόταση που θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ουσιαστικά να βρεθεί μπροστά στο δίλημμα Ολυμπιακός ή να μείνει ο παίκτης. Κι εκεί θα μετρήσει το οικονομικό, αφού χρειάζεται χρήματα.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να μετρήσουν τα έμψυχα ανταλλάγματα που μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός, προεξέχοντος του Κώστα Μήτρογλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό και σε αυτήν την περίπτωση βγαίνει κερδισμένος, αφού και χρήματα θα πάρει και θα καλύψει μία θέση. Βέβαια διάθεση του φορ των «ερυθρόλευκων» είναι να πάει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία, κάτι που δυσκολεύει περισσότερο, μια ήδη πολύ δύσκολη περίπτωση.

Μεγαλώνει τη λίστα ο Μαθία

Όσο αργεί να τελειώνει το θέμα με τον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, είτε θετικά είτε αρνητικά, τόσο θα κοιτούν περισσότερες επιλογές στον Ολυμπιακό. Ο Εντουάρντο Μαθία συνεχίζει να ψάχνει και ετοιμάζει μία λίστα με αρκετά ονόματα για τις θέσεις των δύο μέσων, που είναι και πρώτη προτεραιότητα. Για τον 25χρονο χαφ, η γαλλική ομάδα ζητά τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην δίνουν περισσότερα από 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο Κολομβιανός δεν δείχνει να βιάζεται, αφού περιμένει να διεξαχθεί το Κόπα Αμέρικα, ώστε να αυξήσει τη μετοχή του.

Στη νέα λίστα του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Ριβέρος, Εμβουεμπά, Ρίο-Κόκερ, Γκόσο, Χλεμπ, Κάλστρομ και Βαντός, όπως επίσης και ο Βαλντές για τη θέση του επιθετικού. Σύμφωνα μάλιστα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, οι Πειραιώτες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Λίντγκρεν του Άγιαξ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να υπολογίζεται για μία θέση στη μεσαία γραμμή.

Με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα τξμ Κυριακή, θα μπουν άμεσα στο τελικό τους στάδιο όλες οι διαπραγματεύσεις για να αρχίσουν να κλείνουν οι μεταγραφές, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έτοιμο το ρόστερ του μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Από βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του τερματοφύλακα. Και δεν αποκλείεται να είναι και η πρώτη μεταγραφή. Πρώτος στόχος παραμένει ο Φράνκο Κοστάντσο, με τον Γιακούποβιτς να ακολουθεί, ενώ ανοιχτό παραμένει και του Πάρντο.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου