ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Στο προσκήνιο ο "Γιόβα" (video)


Στο προσκήνιο ο "Γιόβα"
Ο κρυφός πόθος των οπαδών του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ξαναέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, καθώς ο Θρύλος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στη Λίβερπουλ.
Ο κρυφός πόθος των οπαδών του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ξαναέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" ο Θρύλος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στη Λίβερπουλ.


Ο προπονητής των "Reds", Κένι Νταγκλίς, ενημέρωσε τον παίκτη αλλά και τον ατζέντη του ότι δεν είναι μέσα στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και ότι θα ήταν καλό να αναζητήσει έναν νέο προορισμό για την καριέρα του. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου το όνομα του Σέρβου δεν έχει ξεχαστεί.

Στον Ολυμπιακό, έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, ετοιμάζουν πρόταση δανεισμού στην Λίβερπουλ με οψιόν αγοράς μετά από ένα χρόνο. Οι "ερυθρόλευκοι" παράγοντες πιστεύουν ότι η Λίβερπουλ θα επιθυμεί να απαλλαχθεί από ένα κομμάτι του μεγάλου συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος μάλιστα δεν υπολογίζεται, και θεωρούν ότι θα δουν με καλό μάτι την κρούση του Θρύλου.

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όταν έπαιζε στην Σταντάρ Λιέγης, είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Ποιος θα, άλλωστε, τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός- Σταντάρ Λιέγης, όπου εμφανίστηκε στην κάμερα με τη φανέλα του Θρύλου και φίλησε τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Είναι άλλωστε φανατικός οπαδός του "αδερφού" Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, κάτι η ολιγωρία και οι υψηλές απαιτήσεις της βελγικής ομάδας, κάτι το "βαρύ" όνομα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Γιοβάνοβιτς κατέληξε στην Λίβερπουλ.

Τις συζητήσεις για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας,τότε, τις είχε κάνει ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Εδουάρδο Μαθία, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρά διαπραγματευτικά "χαρτιά" του Θρύλου στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:


Pao-Standar 1-3 by Zamponakos
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου