Ο Γιώργος Τζαβέλας έχει κερδίσει πόντους τις τελευταίες ημέρες για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις και δη θετικές με την περίπτωση του άσου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Την περασμένη Παρασκευή θεωρήθηκε "κλεισμένος" από πολλούς, μετά ο Ντιντάκ Βιλά πέρασε μπροστά στην κούρσα, αλλά η επιθυμία του για επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχει φέρει σε θέση ισχύος αυτή την στιγμή τον πρώην άσο του Πανιωνίου, τον οποίο θέλει ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η περίπτωσή του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται να προκρίνεται και η επιστροφή του προέδρου στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις. Πάντως, είναι φαβορί ο διεθνής Έλληνας άσος, ενώ η περίπτωση Μαρκάνο είναι ανεξάρτητη, καθώς πρόκειται για παίκτη που παίζει και στόπερ.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, με τον Ολυμπιακό να καταλήγει πιθανότατα στον Τζαβέλα, δίχως πάντως αυτό να σημαίνει ότι η λίστα δεν περιλαμβάνει και άλλα ονόματα. Κάθε άλλο μάλιστα, αλλά σε μια λογική το deal μπορεί να γίνει.