ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κοντά σε όσους έχουν ανάγκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Κοντά σε όσους έχουν ανάγκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (30/5) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νικαίας, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, παρέδωσε επιταγή ύψους 10.000 Ευρώ στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού εκ μέρους του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, μέσω του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει να δείχνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (30/5) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νικαίας, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, παρέδωσε επιταγή ύψους 10.000 Ευρώ στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού εκ μέρους του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια κίνηση που ήταν ουσιαστικά συνέχεια ανάλογων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.

Ο κ. Μαρινάκης δίνει μεγάλη σημασία στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που βιώνει σήμερα η χώρα μας, ενώ συμπαραστέκεται και στο έργο της Εκκλησίας που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο Πατήρ Δημήτριος, που παρέλαβε εκ μέρους του Ιερού Ναού την σημαντική αυτή οικονομική ενίσχυση, αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν αυτές οι κινήσεις του κ. Μαρινάκη, τόσο στο παρελθόν, όσο και σήμερα για την ανακούφιση ανθρώπων που βιώνουν μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα.

Επίσης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατοίκους της ενορίας, ότι ο Ολυμπιακός, η μεγάλη ομάδα που συγκεντρώνει την αγάπη των φιλάθλων, βρίσκεται στο πλευρό τους και ευχήθηκε να επαναλάβει και του χρόνου την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, να κατακτήσει το Κύπελλο και να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι ο πατήρ Δημήτριος ήταν ο Ιερέας που είχε δώσει τις ευχές του στην ομάδα μας κατά την τελετή του Αγιασμού που προηγήθηκε της αγωνιστικής χρονιάς που πρόσφατα ολοκληρώθηκε।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου