ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Να πιάσει κορυφή

Να πιάσει κορυφή 

04/06/2011

Να πιάσει κορυφή
Με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση του έκτου προκριματικού ομίλου του Euro 2012, μετά τη νίκη της Κροατίας με σκορ 2-1 επί της Γεωργίας που την άφησε δεύτερη, υποδέχεται σήμερα (21:30, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) η Εθνική Ελλάδος την Μάλτα.

Το τελευταίο, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Μάλτα στο Καραϊσκάκη, αφού στα εναπομείναντα τέσσερα ματς έχει τρεις «εξόδους» και στη μοναδική εντός έδρας αναμέτρησή της υποδέχεται την Κροατία. Ο Φερνάντο Σάντος επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές τους, να μην πάρουν αψήφιστα το παιχνίδι, αφού κινδυνεύουν να πάθουν τα ίδια με τον αγώνα στη Βαλέτα, όπου το χρειάστηκε το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν τη νίκη.

Με «τρίποντο» το βράδυ, η ελληνική ομάδα ξαναπερνάει στην πρώτη θέση του ομίλου και αποκτά προβάδισμα και πάλι στην κατάληψη του απευθείας εισιτηρίου για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Οι τρεις βαθμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί, αφού τα ματς που ακολουθούν για τον όμιλο είναι με Λετονία, Ισραήλ, και Γεωργία εκτός και με Κροατία εντός έδρας, με όλες τις ομάδες να κυνηγούν την κορυφή, πλην της πρώτης, γεγονός που καταδεικνύει τη δυσκολία του προγράμματος.

Με «όπλο» την ταχύτητα

Τα όσα «τράβηξε» η ομάδα του στον πρώτο αγώνα στη Βαλέτα, θέλει να αποφύγει ο Φερνάντο Σάντος και για το λόγο αυτό αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με τρεις επιθετικούς που βασικό τους προσόν είναι η ταχύτητα, ώστε να προβληματίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αργά σέντερ μπακ των Μαλτέζων.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν, στο αγαπημένο του 4-3-3, τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μόρα και Σπυρόπουλο αμυντική τετράδα μπροστά του. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Τζιόλης, ενώ οι Καραγκούνης και Κατσουράνης θα είναι οι δημιουργοί στον χώρο του κέντρου. Επιθετική «αιχμή» θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, έχοντας τη βοήθεια των Φετφατζίδη αριστερά και Νίνη δεξιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Γιώργου Τζαβέλλα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου