ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«Θέλει να φύγει ο Χιμένεθ»

«Θέλει να φύγει ο Χιμένεθ»

31/05/2011
«Θέλει να φύγει ο Χιμένεθ»
Στη λίστα της Χετάφε για την αντικατάσταση του Μίτσελ στην τεχνική της ηγεσία βρίσκεται, μαζί με τον Λουίς Γκαρθία της Λεβάντε, ο Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης, Άνχελ Τόρες, ισχυρίστηκε πως ο Ανδαλουσιανός προπονητής της ΑΕΚ θέλει να φύγει από την ομάδα του!

«Έχει γίνει πρόταση και θέλει να φύγει από την ομάδα του», φέρεται να δήλωσε στη «Marca» ο Άνχελ Τόρες, ο οποίος έχει ήδη απορρίψει τον Γκρεγκόριο Μανθάνο και δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί απευθείας με τη Λεβάντε για τον Λουίς Γκαρθία. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Χετάφε έδωσε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τόνι Μουνιόθ, μία εβδομάδα διορία για να βρει προπονητή. «Αναζητούμε έναν προπονητή με προσωπικότητα που θα βγαίνει μέσα από την ομάδα στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Τόρες, που φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στο νέο προπονητή της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ΑΕΚ και προ ημερών πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο Σταύρος Αδαμίδης για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως ο 47χρονος προπονητής, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του, δεν θα δελεαστεί να επιστρέψει στην Primera Division αν έχει στα χέρια του μία καλή πρόταση
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου