ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΔHΛΩΣΕΙΣ Ορμπάιθ,Βάργκας,Μώραλης,Μέλμπεργκ,Τζιμπούρ, Μαρκάνο, Kωστενογλου,Βαλβέρδε

 ΔHΛΩΣΕΙΣ Ορμπάιθ,Βάργκας,Μώραλης,Μέλμπεργκ,Τζιμπούρ,

 Μαρκάνο, Kωστενογλου,Βαλβέρδε,Κοστάντσο

 15/10/2011

Ορμπάιθ: Δίκαιο αποτέλεσμα

15/10/2011
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία και στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού που είχε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έλειψε ο ρυθμός. Η μπάλα ήταν σχεδόν... ακίνητη και έτσι η ισοπαλία ήταν το πλέον δίκαιο αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ.

Βάργκας «Ισορροπημένο παιχνίδι»

Ο Φαμπιάν  που αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, δήλωσε πως ήταν ένα ισορροπημένο ματς, στο οποίο αν και η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη, δεν κατάφερε να την πάρει.
«Θεωρώ πως έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, θέλαμε πιο πολύ τη νίκη από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε και τελικά μείναμε στην ισοπαλία. Μα βοήθησε πολύ που πιέζαμε ψηλά, καθώς μπλοκάραμε τον Ολυμπιακό και δεν τον αφήσαμε να κάνει παιχνίδι», είπε ο Βάργκας.

Μώραλης: Τώρα Ντόρτμουντ

Ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, μίλησε με τη λήξη του ματς τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να κάνει το γνωστό παιχνίδι του.
«Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε να βρούμε ρυθμό που μας βολεύει δεν το καταφέραμε πήραμε μια ισοπαλία, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο το ματς είχε πολλά σφυρίγματα και πλέον στρεφόμαστε στη Ντόρτμουντ την Τετάρτη.
Τα σφυρίγματα σίγουρα δεν μας βοήθησαν γιατί είμαστε μια ομάδα που παίζει με ρυθμό. Ευχαριστούμε τον κ. Αδαμίδη για την φιλοξενία και στα μπουθ και γενικά και μακάρι  όλα τα ντέρμπι να γίνονται σε τέτοιο κλίμα», είπε ο κ. Μώραλης

Μέλμπεργκ: "Καθόλου καλοί"

Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και σε δηλώσεις το αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν απέδωσε καθόλου καλό ποδόσφαιρο.
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έψαξε δικαιολογίες για την κακή αγωνιστικά μέρα της ομάδας του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Supeleague με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σουηδός είπε:

"Δεν αποτελεί δικαιολογία η διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή επηρεάζει μόνο τους διεθνείς παίκτες που έχουν αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες, αφού οι υπόλοιποι συνεχίζουν να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Σίγουρα, ωστόσο, επηρεάζει την ομάδα αγωνιστικά.

Το σημερινό ματς ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ούτε στο β' μέρος καταφέραμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας . Πιστεύω ότι με την Ντόρτμουντ θα είμαστε έτοιμοι, αφού είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε".

Τζιμπούρ: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ στάθηκε στην έλλειψη πάθους από τοον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως αν η εικόνα που παρουσιάσει η ομάδα είναι ίδια και την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καμία ελπίδα.
«Πιστεύω πως σήμερα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, κρατάμε την ισοπαλία, αλλά σίγουρα αυτό δεν μας ικανοποιεί.
Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε το προβάδισμα από την ΑΕΚ αλλά το γεγονός πως μας ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο τους έδωσε ψυχολογία και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για μας. Μας έλειψε ίσως το πάθος σήμερα και αυτό η ΑΕΚ το είχε. Όσον αφορά το ματς της Τετάρτης, αν εμφανιστούμε όπως σήμερα δεν νομίζω πως μπορούμε να περιμένουμε κάτι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά βελτιωμένοι», είπε ο Τζιμπούρ.

Μαρκάνο: Δύσκολο παιχνίδι

 Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», είπε αρχικά: «Ήταν δύσκολο ματς, με πολλά φάουλ και διακοπές και αυτό ευνόησε τους αντιπάλους μας. Δεν είχε να κάνει με τη διακοπή. Συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Η ΑΕΚ είχε ετοιμάσει ένα πιο αργό παιχνίδι, με λιγότερο ποδόσφαιρο. Δεν πειράζει».
Αναφορικά με το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: «Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ. Θα τα δώσουμε όλα και είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Kωστενογλου «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε με τη λήξη του αγώνα τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο.
«Θεωρώ πως μας αδικεί το αποτέλεσμα ήμασταν καλά διαβασμένοι, ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε ευκαιρία και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.


Βαλβέρδε: «Το παιχνίδι σταματούσε συνέχεια»

Στην απουσία ρυθμού στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δεν τη χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τους παίχτες του
ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Ο Βάσκος τεχνικός, στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, δεν έψαξε για δικαιολογίες αλλά στάθηκε στις συχνές διακοπές του αγώνα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων»: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε χαμηλό ρυθμό. Δεν θα περάσει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν ένα παιχνίδι με λίγο ενδιαφέρον. Παρόλο που είχε δυο υπέροχα γκολ, είχε λίγες φάσεις».

«Στο πρώτο ημίχρονο που φτάσαμε και στο γκολ, ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα, καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε πολλές διακοπές στο παιχνίδι, δεν υπήρχε συνέχεια και γενικώς δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Όσο περνούσε ο χρόνος πιστεύαμε ότι είχαμε ανακτήσει τον έλεγχο αλλά στις λίγες ευκαιρίες που κάναμε δεν καταφέραμε κάτι».

«Δεν έχει καμία σχέση με την  Ντόρτμουντ. Η ΑΕΚ έπαιξε με μακρινές μπαλιές εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τον έλεγχο. Δεν έχει καμία σχέση με την Ντόρτμουντ».
Όσον αφορά γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του δήλωσε: «Παίζει και ο αντίπαλος. Πρέπει να υπάρχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, σταματούσε συνέχεια. Εμείς δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε ρυθμό. Δεν είναι δικαιολογία, παίξαμε άσχημα, αν δεν μπορέσεις να βρεις ρυθμό και να μην έχεις τη μπάλα στα πόδια σου, δεν μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου».

Κοστάντσο: Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο

ΚΟΣΤΑΝΤΣΟΔίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 1-1 με την ΑΕΚ ο Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων απόψε στο ΟΑΚΑ:
«Ήταν ένα ματς που και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Και ο αντίπαλος προσπάθησε. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο».
Για το σοβαρό τραυματισμό του Γκούντγιονσεν, ανέφερε: «Είναι κρίμα. Λυπάμαι πολύ. Ήταν μια φάση που και οι δύο χτυπήσαμε».

Για το αν προσαρμόζεται καλύτετρα, όσο περνάει ο χρόνος, υποστήριξε:
«Όλη η ομάδα γνωρίζεται καλύτερα. Οι αμυντικοί με τους μέσους. Υπάρχουν πράγματα να βελτιωθούν, υπάρχει χρόνος».

Για το αν θα βελτιωθεί ο Θρύλος στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, είπε:
«Όλοι αυτό θέλουμε, να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου