ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Οι αποφάσεις για Μπιλμπάο

ΙΒΚΟΒΙΤΣ
15/10/11

Ο «Ντούντα» θα κρίνει τι είναι καλύτερο για το ταξίδι και τον Λούκας

Η αναβολή της πρεμιέρας της Α1, ασφαλώς δεν χαροποίησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τουλάχιστον είδε τους παίκτες του να «βγάζουν» μεγάλη ενέργεια στο φιλικό με τον Πανιώνιο και να φθάνουν εύκολα στην επικράτηση. Ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχει ορισμένα σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει εν' όψει του πρώτου αγώνα της Ευρωλίγκα με τη Μπιλμπάο και το επόμενο διήμερο καλείται να πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

Όλα δείχνουν πως ο «Ντούντα» θα αφήσει εκτός αποστολής τον Κειλίν Λούκας, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε στο φιλικό με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα και με δεδομένο ότι έχει μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, είναι δεδομένο πως δεν θα έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Μόνο αν δείξει στη προπόνηση της Δευτέρας πως μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους θα ακολουθήσει την ομάδα.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει οριστικοποιηθεί η μέρα αναχώρησης των «ερυθρόλευκων»। Εφ' όσον δεν αλλάξει κάτι στην 48ώρη απεργία της Τετάρτης και τη Πέμπτη, αναγκαστικά η ομάδα θα φύγει την Τρίτη. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ταξιδέψει για το Μπιλμπάο, αλλά θα μείνει σε άλλη Ισπανική πόλη, ώστε να προπονηθεί μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα. Ο Ίβκοβιτς θα κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις και θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου