ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο καλύτερος «Παπ»

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
13/10/11

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Άρη δεν προσφέρεται για θριαμβολογία. Ο Ολυμπιακός βρήκε μπροστά του ένα σύνολο δίχως αρχή και τέλος και λογικά έκανε περίπατο. Ως εκ τούτου η σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου δεν μαρτυράει πως ο μικρός έχει ήδη κάνει το άλμα για την καταξίωση στο κορυφαίο επίπεδο, πλην όμως αποτελεί ένα πολύ θετικό σημάδι.

Μετά το. πατροπαράδοτο χαμένο λέι-απ στην πρώτη περίοδο, ο 21χρονος φόργουορντ πήρε. ανάποδες και «έβγαλε» φοβερή ενέργεια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Το πιο σημαντικό είναι ότι έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όποτε βρέθηκε μόνος του σούταρε πίσω από τα 6,75, ή έκανε προσπάθεια για. συμβατικό καλάθι. Έτσι τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, νούμερο το οποίο συνιστά ρεκόρ καριέρας με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι δυνατότητες του «Παπ» είναι αυτές που είδαμε απέναντι στον αδύναμο Άρη. Ακόμα και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ή την Μπαρτσελόνα, μπορεί να κάνει τα ίδια, υπό μια βασική προυπόθεση: Να πιστέψει στον εαυτό του. Αν δεν προκύψουν ατυχίες στην καριέρα του, είναι βέβαιο πως θα εξελιχθεί σε αστέρι πρώτης γραμμής. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να περάσουν τρία ή τέσσερα χρόνια για να γίνει αυτό. Μπορεί να το πετύχει από την φετινή σεζόν! Το έδειξε, άλλωστε, με την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ.

Έχει τα σωματικά προσόντα, πλούσιο ταλέντο και τη σωστή νοοτροπία. Αν σταθεροποιήσει την αυτοπεποίθηση του σε υψηλό επίπεδο, τότε θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί «full time» ως ο βασικός σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις καλύτερες επιδόσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Οι καλύτερες εμφανίσεις του «Παπ»

Πόντ. Ριμπ. Χρ. Αντίπαλος
20 6 23 Άρης*
19 9 24 Μαρούσι
17 6 27 Μάλαγα
15 6 19 Πανελλήνιος*
14 4 18 Άρης

*Εκτός έδρας

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου