ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Άτυχοι οι Νέοι

Άτυχοι οι Νέοι

Η... τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία ήρθε 1-1 με την ΑΕΚ στο Καπανδρίτι. Το γκολ πέτυχε ο Διαμαντάκος, ενώ ο Σούκιας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να είναι ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνδιού.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, με τον Βαλεριάνο στο 38' να κάνει ωραία προσπάθεια από αριστερά, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη ο Θρύλος μπήκε πιο δυνατά και στο 51' μετά από σέντρα του Λυκογιάννη ο Διαμαντάκος έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι, όμως, απάντησαν άμεσα, καθώς 2 λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά το σουτ του Σούκια στο 90'+3' σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, αποβλήθηκε ο Αρέστι της ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη. Ο Ολυμπιακός μ' αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, έχοντας 3 νίκες και μία ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μυλωνόπουλος, Τσουκαλάς, Εγγλέζου, Χέλγκασον, Μπουγαϊδης, Γαρουφαλιάς, Αργυρίου (68' Γρόντης), Ντούμπερετς (56' Αρέστι), Τσίτας, Κλωναρίδης, Παπαδημητρίου

Ολυμπιακός (Σίνισα Γκόγκιτς): Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκαλάς, Σούλης, Σταμογιάννος, Βουτσιώτης, Κοτσαρίδης (70' Σούκιας), Διαμαντάκος, Γκόγκιτς, Λυκόγιαννης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου