ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Άντιτς: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο Σκοπιανός "ψηλός" του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την νίκη του Θρύλου επί του Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ήταν ενθουσιασμένος με την απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας.

Ο Πέρο Άντιτς έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα με την φανέλα του Ολυμπιακού και είχε μια πολύ καλή εμφάνιση με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ- σέντερ μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" για τον νικηφόρο αγώνα με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στο άδειο "Αλεξάνδρειο":

Αναλυτικά, ο Άντιτς είπε:

Για τους νεαρούς συμπαίκτες του:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας. Ο Παπανικολάου είναι καταπληκτικός, ο Μάντζαρης κάνει φανταστική δουλειά, ο Σλούκας το ίδιο, ο Κατσίβελης επίσης. Πραγματικά από το παιχνίδι κρατάω πόσο πολύ μας βοήθησαν σε ένα ματς στο οποίο ο κόουτς προτίμησε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και να μην πιέσει κάποιον περισσότερο".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη είπε:

"Παίξαμε αρκετά καλά για πρώτο παιχνίδι. Προπονούμαστε σκληρά με σκοπό να βρούμε τη χημεία μας και σήμερα (χθες, 12/10) απλώς δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και τίποτα παραπάνω".

Για την αναβολή της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος:

"Εμείς χρειαζόμαστε παιχνίδια για να προετοιμαστούμε καλύτερα εν όψει των υποχρεώσεών μας στην Ευρωλίγκα. Δεν ήταν όμως στο χέρι μας, άλλοι αποφασίζουν για αυτά τα θέματα"।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου