ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Προς Θεού!

Προς Θεού!

14/10/2011
Εντάξει είπαμε εδώ στην Ελλάδα παρα-είμαστε γραφειοκράτες και δυσλειτουργικοί, αλλά θεωρώ ότι δεν πρόκειται να φτάσουμε ποτέ στο σημείο που έφτασε η διοίκηση της Άρσεναλ.

Οι αθεόφοβοι λοιπόν έφτασαν στο σημείο ν' αφαιρέσουν το διαρκείας οπαδού με ειδικές ανάγκες επειδή εγκατέλειψε τη θέση της χωρίς το συνοδό της κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες του «Emirates».

Πρόκειται για την 54χρον η Φίτσερα-Μπιρ -την οποία τη βλέπετε σε φωτογραφία της με τον Σανιά- η οποία πάσχει από τη νόσο του Μενιέρ η οποία έχει να κάνει με κάποια ανωμαλία στο εσωτερικό του αυτιού. Όπως λέει η ίδια σχετικά με το συμβάν: «Κάθισα κάτω για περίπου πέντε λεπτά, αλλά αισθανόμουν πολύ άσχημα και πήγα να καθήσω στο πάρκινγκ. Ήμουν πολύ άρρωστη για να επιστρέψω στη θέση μου, οπότε η μητέρα μου ήρθε και με παρέλαβε. Μου είπαν ότι παραβίασα τους κανόνες.

«Αλλά αισθανόμουν τόσο άρρωστη, που δεν μπορούσα να σκεφτώ αυτό το πράγμα εκείνη τη στιγμή. Τώρα με αντιμετωπίζουν σαν εγκληματία. Δεν μου δίνουν καν την ευκαιρία να κάνω έφεση ή να πάρω κάποια χρήματα πίσω». Και κατέληξε: «Είμαι πολύ απογοητευμένη. Δεν περίμενα ότι συμπεριφέρονται στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο. Θα μπορούσαν να με προειδοποιήσουν, αλλά να με αποκόβουν από το γήπεδο κατευθείαν, είναι κάτι πολύ σκληρό. Δεν είναι δίκαιο».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου