Ο νέος ακραίος του Θρύλου, Μάρεκ Νοβότνι, μίλησε στο «volleyleague.gr» και μίλησε για το –χαμηλό- επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος αλλά παράλληλα αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Νοβότνι:

«Αγωνιστικά, όπως έχω αντιληφθεί το επίπεδο δεν είναι το ίδιο όπως πριν από τρία χρόνια, ωστόσο φαίνεται ότι θα έχουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαι όπως πραγματικά χαρούμενος γιατί στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ, η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και κυρίως υπάρχει φοβερό κλίμα μεταξύ μας».

Όσον αφορά το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα, ο Τσέχος ακραίος ναι μεν ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει τίτλους, αλλά ζήτησε λίγη υπομονή...
«Έχουμε καλή ομάδα, όμως χρειαζόμαστε πολύ χρόνο, αφού ο βασικός μας διαγώνιος ενσωματώθηκε μόλις χθες। Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα το ότι έχουμε πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν διάφορους ρόλους, αλλά τώρα στην αρχή θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις».
www.thrylos.gr