ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ποιους «τσέκαρε» ο Κοβάσεβιτς (video)

Ποιους «τσέκαρε» ο Κοβάσεβιτς (video)

15/10/2011
Ποιους «τσέκαρε» ο Κοβάσεβιτς (video)
Τον αγώνα της εθνικής Ελπίδων της Σερβίας απέναντι στη Σλοβενία παρακολούθησε από κοντά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με όσα γράφει η «SportDay», ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού φέρεται να «τσέκαρε» τον τερματοφύλακα της Γκενκ Μπόγιαν Γιοργκάτσεβιτς και τον επιθετικό της Σιόν Ντράγκαν Μρντα από την ομάδα της πατρίδας του και τον μέσο της Ολίμπια Λουμπλιάνας Ντάρε Βρσιτς από τη Σλοβενία.

Ο Βρσιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ ο Γιοργκάτσεβιτς φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε.

Δείτε τα στοιχεία και τα βίντεο των τριών παικτών που ξεχώρισε ο Κοβάσεβιτς

Μπόγιαν Γιοργκάτσεβιτς: Γεννημένος στις 12/02/1982 και αγωνίζεται στη Γκενκ. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30/06/2013. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 4 ματς στο βελγικό πρωτάθλημα, ενώ είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική Σερβίας.



Ντράγκαν Μρντα: Γεννημένος στις 23/01/1984 και αγωνίζεται στη Σιόν. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του 2013. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 6 αγώνες και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ είναι 10 φορές διεθνής (έχει σημείωσε δύο τέρματα) με την εθνική Σερβίας.



Ντάρε Βρσιτς: Γεννημένος στις 26/09/1984 και αγωνίζεται στη Ολίμπια Λουμπλιάνας. Το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2013. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 19 ματς (6 στο Europa League και 13 στο σλοβένικο πρωτάθλημα) και έχει πετύχει 14 γκολ (έχει και τέσσερις ασίστ), ενώ είναι 10 φορές διεθνής με τη Σλοβενία (έχει σημειώσει τρία τέρματα).


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου