ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Από κοντά τον Κοστάντσο

Από κοντά τον Κοστάντσο

14/10/2011

Συνεχίζεται η προσπάθεια στήριξης του Φράνκο Κοστάντσο στον Ολυμπιακό με διαρκείς συμβουλές από τον Αλέκο Ράντο.

Ο προπονητής των γκολκίπερ του Θρύλου έχει ρίξει το βάρος το τελευταίο διάστημα στην προσπάθεια να τονωθεί ο Αργεντίνος πορτιέρε και να δείξει στα επόμενα παιχνίδια την πραγματική αξία του αποφεύγοντας τα λάθη των προηγούμενων αγώνων.

Το σημαντικότερο απ' όσα λέει ο Ράντος στον Κοστάντσο, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΦΩΣ, είναι να έχει καλύτερη επικοινωνία με τους αμυντικούς της ομάδας στη διάρκεια των αγώνων.

«Να μιλάς μαζί τους, να φωνάζεις και να τους κατευθύνεις την ώρα του αγώνα, να τους καθοδηγείς εσύ μέσα στο γήπεδο», είναι μερικά απ' όσα λέει στον Αργεντίνο ο Ράντος.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι στα επόμενα παιχνίδια ο Κοστάντσο θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην εστία της ομάδας.

Άλλωστε στο ματς με την ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει ένα σημαντικό κίνητρο για τον ίδιο και την ομάδα. Να είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στο οποίο δεν θα παραβιαστεί η εστία μας.

Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί ένα γκολ από Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ και δύο από Άρσεναλ και Εργοτέλη στα προηγούμενα πέντε επίσημα ματς της σεζόν.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου