ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ευχές για καλή χρονιά στο βόλεϊ

KOUN
14/10/11

Ενόψει της αυριανής πρεμιέρας με αντίπαλο την Καλαμαριά στο Ρέντη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με τον έφορο του τμήματος Λευτέρης Χρυσοφάκη και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου βρέθηκαν σήμερα κοντά στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

«Τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει αναλάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού και από το υστέρημά του έχει δημιουργήσει το οικονομικό υπόβαθρο προκειμένου να στηθεί η ομάδα. Μέσα από την προσπάθειά σας πρέπει να δικαιώσετε τους φιλάθλους μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης στην ομιλία του στην ομάδα βόλεϊ ανδρών στο πλαίσιο της επίσκεψης μελών του Δ.Σ. στη σημερινή προπόνηση για να ευχηθούν καλή χρονιά ενόψει της αυριανής έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου είπε επίσης, στο τεχνικό επιτελείο και τους βολεϊμπολίστες των ερυθρολεύκων: «Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και οι τραυματισμοί που είχατε στην προετοιμασία να είναι οι τελευταίοι. Είμαστε μία καινούργια Διοίκηση και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά τα προβλήματα των τελευταίων ετών. Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην ασχολείστε με τίποτε άλλο πέρα από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις. Σίγουρα το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας είναι δύσκολο αλλά δικό μας μέλημα είναι να έχετε το μυαλό σας στα αγωνιστικά.
Εχω δει στις προπονήσεις και στα φιλικά ότι βγάζετε μία δυναμική μέσα στο παιχνίδι και πιστεύουμε ότι, μαζί με τους προπονητές σας, χτίζετε μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και στοχεύουμε πάντα στο πρωτάθλημα.

Ότι προβλήματα υπάρχουν θέλουμε να λύνονται το γρηγορότερο δυνατό για αυτό το λόγο θα απευθύνεστε άμεσα στον επικεφαλής του ΤΑΑ, Παντελή Ταρνατώρο και τον Βασίλη Καλλιμάνη.
Απόλυτος άρχοντας εδώ μέσα είναι ο προπονητής σας, Γιάννης Καλμαζίδης και δεν θα δικαιολογήσουμε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Χαίρομαι πάντως που μαθαίνω ότι επικρατεί οικογενειακό κλίμα και έτσι πρέπει να φτάσουμε έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Το μέλος του Δ.Σ. και έφορος της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Λευτέρης Χρυσοφάκης είπε: «Καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Βρίσκομαι στη Διοίκηση για τον Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος αγαπάει υπερβολικά τον Ολυμπιακό και είναι εδώ για να βοηθήσει πραγματικά και όχι όπως κάποιοι άλλοι που είχαν έρθει για άλλους λόγους. Αυτό που θέλουμε είναι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να σας κοιτάμε και να μας κοιτάτε στα μάτια και ικανοποιηθούν οι φίλαθλοί μας που έχουν αγκαλιάσει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε, είστε οι καλύτεροι και για αυτό το λόγο είστε στον Ολυμπιακό».

Εκτός από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Μιχάλη Κουντούρη και το μέλος του Δ.Σ., Λευτέρη Χρυσοφάκη στο κλειστό του Ρέντη παρευρέθησαν ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ, Αλέξανδρος Αδαμαντόπουλος, ο Γ.Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος, ο Ταμίας του Δ.Σ., Δήμος Λαζαρίδης, ο Γενικός Αρχηγός του ΟΣΦΠ, Βασίλης Δρακόπουλος και ο team manager Βασίλης Καλλιμάνης.
Για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους δεν κατέστη δυνατό να δώσει το «παρών» ο πρόεδρος του Τ.Α.Α Παντελής Ταρνατώρος.

*Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς η ομάδα βόλεϊ γυναικών θα παίξει φιλικό στο Ρέντη με τον Ηρακλή Κηφισιάς…॥

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου