ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Καλμαζίδης: «Σταδιακά θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο»

ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ
14/10/11

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι όλες οι ομάδες πρέπει να κάνουν προσπάθεια έτσι ώστε να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.

  • Ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε στον «Sentra»:

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν φέτος. Τα προβλήματα είναι πολλά και γνωστά. Θα πρέπει να προχωρήσουμε όμως, αφού ξεκινάει το πρωτάθλημα, να δούμε πως θα πάει και πως θα αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν».

Στη συνέχεια, για το ξεκίνημα της σεζόν, τόνισε:

«Ξεκινάμε όντως από την αρχή. Ελπίζουμε αυτή η χρονιά να είναι πιο επιτυχημένη από τις προηγούμενες. Η ομάδα μας θα είναι καινούρια, έφυγαν αρκετοί παίκτες, δίνουν βάση σε αρκετά νέα παιδιά, Έλληνες παίκτες, που μπορούν να πάρουν την ευκαιρία. Πρέπει να στηριχθούν και να πάρουν την ευκαιρία τους από τις ομάδες».

Για το γεγονός ότι φέτος το συνολικό μπάτζετ των ομάδων είναι σχεδόν ίσο με αυτό που είχαν τα προηγούμενα χρόνια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σχολίασε:

«Περίπου έτσι είναι. Πρέπει να συμβιβαστούμε, να το αποδεχθούμε και να δουλέψουμε με αυτές τις συνθήκες. Κανένας αθλητής δεν ξεκινάει με το στόχο να βγάλει πολλά λεφτά. Ξεκινάς γιατί το αγαπάς, σου αρέσει αυτό που κάνεις και περνάς ευχάριστα την ώρα σου.

Στη συνέχεια κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα και φτάνουν ψηλά, αλλά κανείς δεν ξεκινάει με τέτοιους στόχους».

Ενώ για το αν περιμένει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υποστήριξε:

«Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε κάποιες αλλαγές στις ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια. Πολλοί μιλάνε για πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις, αλλά έτσι όπως είναι οι ομάδες εγώ πιστεύω ότι δε θα αποτελεί έκπληξη κανένα αποτέλεσμα».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε ακόμα ότι:

«Υπάρχουν νέες ομάδες στην κατηγορία. Ακόμα και ο Παμβοχαϊκός για μένα είναι μια αξιόλογη ομάδα. Από τη στιγμή βέβαια που όλες οι ομάδες πλέον κινούμαστε στα ίδια επίπεδα μπάτζετ, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα για τον κόσμο, αλλά για εμάς θα είναι ψυχοφθόρο».

Τέλος, για τον φετινό Ολυμπιακό ανέφερε:

«Έφυγε ο Τζούριτς, ο Φράγκος, ο Ντεσπέιν। Έχουμε κρατήσει μια βάση από παιδιά που υπήρχαν και πέρσι. Ο Ανδρεάδης έμεινε, ο Κουζούνης, θα μπει σταδιακά ο Κοκκινάκης που είναι διεθνής παίκτης, ο Φιλίποφ. Έχουμε κάνει προσθήκες ξένων, πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλω ως προπονητής, αλλά σταδιακά θα τα βρούμε όλα στην πορεία».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου