ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Με φόρα από τη Βρέμη στο «Καραϊσκάκη» (video)

Με φόρα από τη Βρέμη στο «Καραϊσκάκη» (video)

14/10/2011
Η Ντόρτμουντ υπενθύμισε σε όλους, αλλά και στον προσεχή της αντίπαλο στο Champions League Ολυμπιακό, πως είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας. Παίζοντας σαν τέτοια, επικράτησε 2-0 της Βέρντερ στη Βρέμη για την ένατη αγωνιστική της Bundesliga και με την τρίτη συνεχή της νίκη έφτασε τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, όσους έχει και η Γκλάντμπαχ.

Ο Ιβάν Πέρισιτς με όμορφη ατομική ενέργεια και δυνατό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ στο 42’. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, ωστόσο, αποβλήθηκε στο 47’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (και η πρώτη του κάρτα ήταν για φάουλ στον Έλληνα αμυντικό), που αγωνίστηκε σε όλο το ματς με τη Βέρντερ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 71’, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Πάτρικ Ογουομογέλα από κοντά σκόραρε σε βάρος της παλιάς του ομάδας. Έτσι η Ντόρτμουντ θα ταξιδέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Αθήνα για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη».

Βέρντερ (Σάαφ): Μίλιτς, Παπασταθόπουλος, Νάλντο, Βολφ (73’ Βάγκνερ), Σμιτς, Μπάργκφρεντε (62’ Εκίτσι), Φριτς, Χαντ, Μαρίν, Ρόσενμπεργκ, Πισάρο.

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Ογουομογέλα, Σούμποτιτς, Χούμελς, Λέβε, Μπέντερ, Γκουντογκάν (74’ Κελ), Γκρόσκροϊτς, Γκέτσε (89’ Λάιτνερ), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι (88’ Μπάριος).





www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου