ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Με Μόνχε, Φέτφα στο ΟΑΚΑ

Με Μόνχε, Φέτφα στο ΟΑΚΑ 

14/10/2011

Με δύο νέα πρόσωπα «εκστρατεύει» το Σάββατο ο Θρύλος για το απόλυτο στη Super League, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη σημερινή (14/10) τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή στην οποία πήρε για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Βιθέντε Μόνχε, αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεση του Ισπανού.

Αντίθετα, όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το thrylos.gr, ο Γιάννης Μανιάτης δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, μια και σήμερα ασχολήθηκε περισσότερο με φυσική κατάσταση, οπότε δεν θα μπει στο πούλμαν με προορισμό το ΟΑΚΑ, ενώ και ο έτερος νεοαποκτηθείς Γιάννης Ζαραδούκας δεν θα πάρει απέναντι στους... αετούς το βάπτισμα του πυρός με την «ερυθρόλευκη».

Κατά τ' άλλα, η είσοδος του Μόνχε στην αποστολή, είχε ως συνέπεια ο νεαρός Παπάζογλου να μείνει εκτός 18άδας ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι εκτός έχουν δώσει ραντεβού για αύριο το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 15/10, 20:30) αγώνα με την Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Μανιάτης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χαβίτο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ ο Βαλεριάνος θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 για τον αγώνα της με την Α.Ε.Κ.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου