ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Η Ευρώπη παίζει μπάλα!Η Ευρώπη παίζει μπάλα! 

14/10/2011

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Onsports σας προσφέρει στο… πιάτο τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην Γηραιά Ήπειρο.



Το… ταξίδι μας ξεκινάει από την Γερμανία και το «Βέλτινς Αρένα», όπου η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου, υποδέχεται την εξαιρετική φέτος, Μπάγερν Μονάχουμ η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη με τα γκολ να πέφτουν… βροχή!
Ενδιαφέρον έχει η επιστροφή του Μάνουελ Νόιερ, ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε ως παίκτης, με τους φίλους της Σάλκε να του ετοιμάζουν μια… αξέχαστη υποδοχή!
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ, δοκιμάζεται στο Αννόβερο, με τους Βεστφαλούς να προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ ενώ εκτός μάχης είναι οι Γκέτζε, Κελ και Μπάριος, προκαλώντας… πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ!
Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα πατώντας ΕΔΩ



Στην Αγγλία, τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο «Όλντ Τράφορντ», όπου η εντυπωσιακή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα υποδεχθεί την Τσέλσι του Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τους «μπλε» να μην έχον δείξει μέχρι στιγμής τίποτα ιδιαίτερο, ωστόσο βρίσκονται στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.
Οι δυο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς αμφότερες αγωνίζονται στο Champions League, με τους «κόκκινους διάβολους» να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1 στην Λισαβόνα με την Μπενφίκα, ενώ οι «μπλε» νίκησαν άνετα την Λεβερκούζεν με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Champions League, θα αναμετρηθεί στο «Ίγουντ Παρκ» με την Μπλάκμπερν, και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θέλει να πάρει το δεύτερο σερί… τρίποντο απέναντι στα… ρόδα, τα οποία είναι φαβορί για υποβιβασμό!
Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ πατώντας ΕΔΩ


Στην Ιταλία, σε ένα ντέρμπι στο οποίο παίζεται μια θέση στους πάγκους, η Ίντερ φιλοξενεί την Ρόμα, με τις δυο ομάδες να απογοητεύουν μέχρι τώρα με το ξεκίνημα τους σε Καμπιονάτο και Ευρώπη.
Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και Λουίς Ενρίκε, ξέρουν πως το μέλλον τους στους πάγκους των Ίντερ και Ρόμα αντίστοιχα, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του ντέρμπι και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο «Τζουζέπε Μεάτσα».
Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, διεξάγεται στο «Σαν Πάολο», με την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν, Νάπολι, να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μίλαν, σε μια αναμέτρηση από τα… παλιά, ενώ οι δυο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες ισοπαλίες στην Ευρώπη.
Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Καμπιονάτο πατώντας ΕΔΩ


Πάμε πιο δυτικά και στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα θέλει να ανακάμψει από τις δυο ισοπαλίες με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μίλαν και αναμένεται να… ξεσπάσει πάνω στην Οσασούνα, με τον Λιονέλ Μέσι και τους υπολοίπους αστέρες των «μπλαουγκράνα» να ετοιμάζουν ένα δύσκολο… απόγευμα στην ομάδα από την Παμπλόνα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Λεβάντε, με τον Ζοζέ Μουρίνο να περιμένει μέχρι το τελευταίο… δευτερόλεπτο για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσπαθεί να… συνέλθει από τις κλωτσιές που δέχθηκε στην Κροατία, στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ!
Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Πριμέρα Ντιβιζιόν πατώντας ΕΔΩ

 
Τέλος, στην Γαλλία, η Μαρσέιγ θέλει να αποδράσει από μια ακόμη «καυτή» έδρα με την νίκη, καθώς μεσοβδόμαδα επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στο «Καραϊσκάκη» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να δοκιμάζεται στο «Ζερλάν» απέναντι στην Λιόν.
Η πρωταθλήτρια Λιλ, υποδέχεται στο «Μετροπόλ» την Σοσό ενώ η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της απέναντι στην Εβιάν του Σίντνεϊ Γκοβού.
Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Σαμπιονά πατώντας ΕΔΩ

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου