ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κουζούνης: «Έχουμε πάντα πρωταγωνιστικές βλέψεις»

ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ
13/10/11

Ο Ολυμπιακός πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα όπως δήλωσε ο λίμπερο, των «ερυθρολεύκων», Παύλος Κουζούνης.

Ο Κουζούνης στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών του Ολυμπιακού στην προετοιμασία, ενώ μαζί του συμφώνησε και ο Μάρεκ Νοβότνι, που ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο παίκτες του Θρύλου στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ:

Κουζούνης: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Εύχομαι να σταματήσουν οι ατυχίες μας εδώ. Δυστυχώς μας προέκυψαν πολλά προβλήματα στην προετοιμασία, αλλά καλύτερα τώρα παρά στη διάρκεια της σεζόν. Παρόλο που υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, έχει μείνει ο προπονητής, αλλά και κάποιοι παίκτες οι οποίοι προσπαθούμε να μπολιάσουμε και τους υπόλοιπους στη νοοτροπία της ομάδας ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Κάθε χρόνο υπάρχουν θεωρητικά φαβορί και νομίζω ότι είμαστε εμείς με τον Ηρακλή, ενώ υπάρχει κι η Σύρος που είναι μια υγιής ομάδας. Όποιος αντέξει θα φτάσει όμως μέχρι το τέλος. Εγώ θέλω να βοηθώ την ομάδα δίνοντας το 100% κι όταν η ομάδα προοδεύει, όλοι κερδίζουμε… Την υγειά μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Νοβότνι: «Αγωνιστικά, όπως έχω αντιληφθεί το επίπεδο δεν είναι το ίδιο όπως πριν από τρία χρόνια, ωστόσο φαίνεται ότι θα έχουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαι όπως πραγματικά χαρούμενος γιατί στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ, η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και κυρίως υπάρχει φοβερό κλίμα μεταξύ μας. Έχουμε καλή ομάδα, όμως χρειαζόμαστε πολύ χρόνο, αφού ο βασικός μας διαγώνιος ενσωματώθηκε μόλις χθες. Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα το ότι έχουμε πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν διάφορους ρόλους, αλλά τώρα στην αρχή θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις»

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου