ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εκτός έδρας αναμέτρηση (15/10) με την ΑΕΚ (1-1) για την 6η αγωνιστική της Super League. Καλή εμφάνιση από τους Ορμπάιθ, Χολέμπας και Μιραλάς για τους Πειραιώτες, που δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά.
Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους Ορμπάιθ, Μιραλάς, Χολέμπας και Μέλμπεργκ (στο δεύτερο ημίχρονο) συγκριτικά καλύτερους.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Κοστάνσο: Πλην του γκολ που δέχτηκε και στο οποίο δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στο υπόλοιπο ματς. Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, ήταν πολύ σταθερός και φάνηκε να συνεννοείται καλύτερα με τους αμυντικούς του.


Μοδέστο: Στο πρώτο 45λεπτο ο Κορσικανός κοίταξε πρωτίστως τα ανασταλτικά του καθήκοντα και ελάχιστες φορές πήρε την πρωτοβουλία να επιτεθεί από την πλευρά του, καθώς ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Αμπντούν. Στην επανάληψη η έξοδος του τραυματία Φουστέρ, έφερε τον Μοδέστο στο πλάι του Ορμπάιθ. Αμυντικά μόχθησε αρκετά αλλά στην κυκλοφορία της μπάλας, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεν ικανοποίησε. Αποβλήθηκε στο 89'.


Μαρκάνο: Καλό ματς για τον Ισπανό στόπερ, με σωστές και καίριες επεμβάσεις στην άμυνα της ομάδας του. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τους επιθετικούς της ΑΕΚ και είχε καλές μεταβιβάσεις στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης.


Αβραάμ: Ξεκίνησε το ματς ως στόπερ και μετά το 46' συνέχισε σαν δεξιός μπακ. Έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα στη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ, αφού "έφαγε" πολύ εύκολα την προσποίηση του σκόρερ Λεονάρντο. Στην επανάληψη και στο δεξί άκρο της άμυνας κράτησε σωστά την θέση του ανασταλτικά, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει στην επίθεση, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.


Χολέμπας: Αρκετά δραστήριος ο 27χρονος μπακ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, κάλυψε ικανοποιητικά το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ανέβηκε και στο πλευρό του Μιραλάς, κερδίζοντας και 2 κίτρινες κάρτες από τους αντιπάλους του. Στην επανάληψη ήταν ακόμη καλύτερος και κατάφερε να εξουδετερώσει πλήρως τον πιο επικίνδυνο παίκτης της ΑΕΚ, Λεονάρντο.


Ορμπάιθ: Ο Βάσκος μέσος πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και μοίραζε με ιδιαίτερη μαεστρία το παιχνίδι για την ομάδα του. Συγκριτικά ήταν ο καλύτερος από τους μέσους του Ολυμπιακού, πιθανότατα και του αγώνα.


Ιμπαγάσα: Ο "Κάνιο" ήταν εκτός ρυθμού σε όλο το πρώτο μέρος του αγώνα και μοιραία ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στην δημιουργία παιχνιδιού. Ούτε στην επανάληψη κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του, κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο σε όλη την ομάδα.


Αμπντούν: Στη μοναδική φάση που θα μπορούσε να απειλήσει άμεσα την εστία του Αραμπατζή, κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ (8') από τον επόπτη. Δεν συνεργάστηκε με τον Μοδέστο και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Φετφατζίδη στο 64'.


Μιραλάς: Με δικό του εκπληκτικό γκολ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Βέλγος ήταν πολύ κινητικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά είναι γεγονός πως δεν πήρε ανάλογες βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Από τους διακριθέντες των ερυθρολεύκων.


Φουστέρ: Αγωνίστηκε στον γνωστό του ρόλο, πίσω από τον κλασσικό επιθετικό της ομάδας αλλά δεν κατάφερε κάτι αξιοσημείωτο στο διάστημα που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Αντικαταστάθηκε στο 46' από τον Μέλμπεργκ εξαιτίας ενοχλήσεων στα πλευρά από σύγκρουση με αντίπαλο.


Τζεμπούρ: Το πάλεψε ο Αλγερινός επιθετικός, έβγαινε δεξιά - αριστερά προκειμένου να δημιουργήσει χώρους στους συμπαίκτες του αλλά δεν κατάφερε πολλά, ενώ δεν βρέθηκε ποτέ σε θέση βολής. Κατώτερος των περιστάσεων ο Ραφίκ.

Μέλμπεργκ: Πήρε τη θέση του τραυματία Φουστέρ στην ανάπαυλα του αγώνα και έπαιξε στην φυσική του θέση μετατοπίζοντας τον Αβραάμ στο δεξί άκρο της άμυνας. Γνωστός "βράχος" στα μετόπισθεν, επιβλήθηκε των αντιπάλων του με ευκολία.

Φετφατζίδης: Πέρασε στην θέση του Αμπντούν στο 64' και αυτό που μένει από την παρουσία του είναι η εκπληκτική ντρίπλα που... ζάλισε τον Καράμπελα. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις περισσότερες προσπάθειες του.

Μακούν: Μπήκε αντί του Ιμπαγάσα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου