ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Της… ανατροπής!

Της… ανατροπής!

14/10/2011 Για μία ακόμα φορά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανατρέπει την πρωτόδικη απόφαση και αθωώνει ομάδα και παράγοντες που αρχικά είχαν καταδικαστεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Διαγόρα αλλά και των παραγόντων του οι οποίοι τελικά απαλλάσσονται.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο Διαγόρας είχε υποβιβαστεί, ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Χρυσοχοΐδης και ο πρόεδρος Δ. Λερογιάννης είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση ενασχόλησης με κάθε αθλητική δραστηριότητα για 7 χρόνια ο καθένας ενώ ο προπονητής, Ρουτζιέρης και ο ποδοσφαιριστής Πουλόπουλος με τρία χρόνια.

Μετά την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η ομάδα αθωώνεται και όλοι απαλλάσσονται των κατηγοριών τους. Μόνο ο διαιτητής Σέγκος παραπέμπεται στο πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη ανατροπή της αρχικής απόφασης από την συγκεκριμένη Επιτροπή καθώς είχαν προηγηθεί αντίστοιχες για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Αστέρα Τρίπολης. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική φορά που η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε καταδικαστική απόφαση ήταν στην υπόθεση της Ηλιούπολης.

Από εκεί και πέρα απόφαση για την υπόθεση της Παναχαϊκής αναμένεται να βγει μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς στην σημερινή εκδίκαση ζητήθηκαν απομαγνητοφωνημένα τα πρακτικά από τις καταθέσεις σε πρώτο βαθμό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου