ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ανανέωσε και με Citibank

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
13/10/11

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ και την επέκταση των συμφωνιών με τη Volvo, τη Pizza Fan κι όλα δείχνουν και με τη Wind, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε την ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την Citibank, στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2011-2012.

O Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: « Η σχέση μας με την Citibankδιαρκεί εδώ και πολλά χρόνια και πλέον έχει ταυτιστεί πλήρως με τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες μας και τις πιο επιτυχημένες και αποδοτικές χορηγικές σχέσεις στον αθλητισμό στην Ελλάδα. Η ανανέωση της συνεργασίας μας δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους μας, να απολαμβάνουν μια σειρά από ειδικά και αποκλειστικά προνόμια μέσα από τηνOlympiacos Citibank Visa ενώ προσφέρει στην Citibank υψηλού επιπέδου προβολή και χορηγικά δικαιώματα και προνόμια. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί με την ίδια αποδοτικότητα για πολλά ακόμη χρόνια».

Η κ. Αλεξάνδρα Χριστοπούλου,Διευθύντρια Προϊόντων Visa & MasterCard δήλωσε: «Η Citibank στα πλαίσια της πολύχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας της με την ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να είναι ένας από τους υποστηρικτές της για την αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012 για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση των στόχων της। Η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό είναι σημαντική για τη Citibank γιατί επιτρέπει την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών μας που υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα του Ολυμπιακού»।

www.olympiacos24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου