ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τι λέει η UEFA για τη μετάδοση

Τι λέει η UEFA για τη μετάδοση

14/10/2011
Σε μείζον θέμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες η σοβαρότατη πλέον περίπτωση να μη μεταδοθεί στην Ελλάδα ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση.

Υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις διαμαρτυρίας από τους οπαδούς της ομάδας που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη, για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση ένα τόσο σημαντικό ευρωπαίκό παιχνίδι της ομάδας.

Από την πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πάντως έχει τονιστεί ότι δεν υπάρχει ανησυχία και ότι το ματς θα μεταδοθεί κανονικά, καθώς δεν έχει ποτέ ξανά στην ιστορία της διοργάνωσης δημιουργηθεί ανάλογο πρόβλημα.

Η ΟΥΕΦΑ εκτιμά ότι δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει στη δυνατότητα που έχει να κάνει δική της παραγωγήσ το παιχνίδι και ότι το ματς θα μεταδοθεί κανονικά και στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής πάντως οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοι φαίνονται ελάχιστες και πάμε σε ένα θρίλερ, η έκβαση του οποίου θα κριθεί πιθανότατα την ημέρα του αγώνα!
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου